Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » HPV nozódia C30, szedte már...

HPV nozódia C30, szedte már valaki?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 4. 19:05
 1/6 anonim ***** válasza:
51%
Homeopatia = atveres, lehuzas, hazugsag. Ha ennyi felesleges penzed van, add inkabb egy menekult vagy arva gyerekeket segito szervezetnek.
2022. ápr. 4. 19:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy időt szakított a kommentre de felesleges volt, mert nem ezt kérdeztem.
2022. ápr. 5. 12:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem kell megennem a kutyagumit ahhoz hogy tudjam hogy nem jo. A homeopatia akkor is atveres ha nagyon de nagyon hiszel benne, kar a penzt kolteni ra mert hatastalan.
2022. ápr. 5. 20:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Első körben akkor is megadom a lehetőséget, hogy a szervezetem meggyógyítsa magát, némi természetes rásegítéssel, ha mégsem válna be akkor természetesen nem zárkózom el a gyógyszeres kezeléstől sem…de nem vagyok a vényes “kiadványok” híve…
2022. ápr. 6. 09:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Oke, akkor meg egyszer: a homeopatia hatastalan, mert az alapelvei ostobasagok. Egy hatoanyag szerintuk attol lesz erosebb, minel JOBBAN higitjak.

A C30 azt jelenti, hogy 30 alkalommal higitottak a szazszorosara, vettek ki belole 1 egyseget es ismeteltek meg a higitast. Igy 1/(100^30) az eredeti hatoanyag aranya a vegso lottyben, amit utana laktozbol (azaz tejcukorbol) keszult golyocskakra spriccelnek.

Ha szerinted ez mukodik, akkor vedd meg barmelyik homeopatias szert, pontosan ugyanolyan hatasuk lesz mindegyik betegsegedre.

2022. ápr. 6. 14:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a tájékoztatást!
2022. ápr. 7. 20:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!