Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mitől lehet az, hogy néha...

Mitől lehet az, hogy néha füstszagot érzek, holott nincs füst?

Figyelt kérdés

Elég gyakran történik, de nem erős, éppenhogycsak érzem. Pár percig tart, aztán nem érzem.

(Nem tudom, hogy voltam-e covidos, mert hamar meggyógyultam és nem érdekelt hogy az influenza eredeti vagy átkeresztelt változatát kaptam-e el.)

2022. ápr. 4. 14:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Veletlenum nem sutes fozes kozben erzed?

Egett villanyvezetekre tudok gondolni.

2022. ápr. 4. 14:23
 2/4 A kérdező kommentje:
#1: Nem tartom valószínűnek, mert a feleségem nem érzi. Bár ő is érez néha olyan szagokat, amiket meg én nem.
2022. ápr. 4. 14:29
 3/4 anonim ***** válasza:
79%

Ha kizárható a tényleges füstszag, akkor lehet covid.

A covidra az a jellemzőbb, hogy a normál szagokat torzítja füstössé, de előfordul az is, hogy nem létező szagot érez valaki, de más betegségtől is lehet:

[link]

2022. ápr. 4. 14:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Legtöbb esetben ilyenkor az történik, hogy valahol kint valami füst van, pl. a szomszéd szénnel fűt, és a szél befújja nyomokban az ablak résein. Mostanában szeles és fűtős idő is van, talán nem véletlen.
2022. ápr. 4. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!