Posztcovidból ti mind teljesen felépültetek?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 4. 10:34
1/16 anonim válasza:
Valószínűleg nem fogok teljesen. De majd erre térjünk vissza 1 év múlva kb.
2/16 A kérdező kommentje:
1
Mennyi ideje voltál beteg?
2022. ápr. 4. 10:41
3/16 anonim válasza:
Jön a 6. hullám ősszel.
Milyen post covid?
4/16 A kérdező kommentje:
3
Az a sok szhar ami visszamarad betegség után mert a sejtjeid egy részét felfalja ez a kis mocsok “természetes” vírus :D
2022. ápr. 4. 11:04
5/16 anonim válasza:
És mi van, ha nem post covid, hanem újra elkaptad, csak még nem mutatja ki a teszt? Mondanám, hogy szinte tünetmentes vagy.
Lehet pre covid is nem?
6/16 A kérdező kommentje:
5
Akkor újra meg újra elkapom minden 2 hétben?
2022. ápr. 4. 12:17
7/16 anonim válasza:
sajnos nem, 2020 november-decemberben voltam beteg, összesen 47 napot, de kórházba nem kerültem
viszont máig nyögöm a posztcovid tüneteket, szaglásom max 40 százalékos, ízlésem max 70, szédülök, fáradkéony vagyok, előjött az asztmám stb stb
8/16 anonim válasza:
Nem, mindig mikor azt hiszem vége, akkor újra előjön 1-2 tünet, plusz semmilyen szagot nem érzek 2 hónapja.
9/16 A kérdező kommentje:
8
Az edzés mindig újra előhozza a nehézlégzést, köhögést.
Ez szerintem bujkál benned, olyan mint a HIV vagy mittom
2022. ápr. 4. 14:52
10/16 anonim válasza:
Ezt mondom én is, a covid olyan, mint a HIV. Soha nem lesz vége, csak ha neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!