Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Felköhögöm, sárga kis darabkák...

Felköhögöm, sárga kis darabkák? (lent részletek)

Figyelt kérdés
Hetente felköhögök valami sárga kis darabkákat..és irtó büdös :O Nem kajamaradék és egyéb hülyeségek! Dohányzom 1éve ha ez számít és ez miatt köhögök. Kicsit zavar mert már egy jó ideje van ez :/ Ja és száraz köhögés.
2010. szept. 14. 19:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanez van, de már nagyon régóta. Engem is hihetetlenül érdekelne, hogy mi ez, mert évek óta nem tudom. Remélem nem valami betegség tünete. Én nem dohányzok de mégis.
2010. szept. 14. 19:39
 2/8 A kérdező kommentje:
Hány éves vagy? Nekem rettentő zavaró és dédimnek is ilyen volt de ő nagyon sok ilyet köhögött fel :S
2010. szept. 14. 19:41
 3/8 anonim válasza:

Egyik ismerősöm is mesélte ezt magáról, kb. 7-8 éve. Nem dohányzik.

Azóta is vígan él, szal' sztem ne aggódjatok, ez csak a tüdő tisztulása lehet.

2010. szept. 14. 19:44
 4/8 anonim ***** válasza:
24 és Te?
2010. szept. 14. 19:46
 5/8 A kérdező kommentje:
16, és a fölötte lévőnek is köszönöm a hozzászólást:)
2010. szept. 14. 19:51
 6/8 anonim ***** válasza:
sokan vannak így. ki kell köpni és kész. nálunk édesanyám nem "tud" orrot fújni és neki szinte naponta van ilyen torokváladéka.
2010. szept. 14. 20:33
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Meg van még a mandulád?

Ha igen, akkor valószínű, hogy a manduláddal van baj, és abból jönnek ezek az úgynevezett gócok, amik rendkívül büdösek.

2010. szept. 15. 13:05
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen megvan a mandulám. Forduljak orvoshoz?
2010. szept. 18. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!