Ez eddig is egyértelmű volt. A másik: az öcsém nem oltatta magát: ő táppénz nélkül dolgozta végig az elmúlt évet. A háromszor oltott kollégája most covidos negyedszer, az utolsónál kórházba került...
2022. márc. 13. 10:12
12/22 anonim válasza:
már nincs covid, levették a műsorszámot, most benzin van meg ukrán menekültek
2022. márc. 13. 19:16
13/22 anonim válasza:
"hú de veszélyes variáns volt..."
Nem, eleve arról volt szó, hogy kevésbé veszélyes, mint más variánsok:
Ja, csak a híradóban sokáig egészt mást ugattak, meg hogy oltasd magad újra.
2022. márc. 13. 20:33
15/22 anonim válasza:
Az omikron afrikai megjelenése után már kb 1 héttel lehetett olvasni azt, hogy jóval enyhébb. Eleinte azt tippelték, hogy esetleg csak ott, Afrikában az, mert ott talán sokan áteshettek a többi variánson és védettséget szerezhettek. Majd 1-2 hétre rá megjelentek az európai tapasztalatok és bizony az, hogy enyhébb. Majd január végén kezdtek jönni a hírek, hogy sok ország fontolgatja, hogy az influenzával egy szinten kezeljék, eltöröljék a maszkozást, egyebet.
2022. márc. 13. 21:16
16/22 anonim válasza:
Kérdező, jogos, ha hülyének érzed magad a maszkoddal, az is vagy :D tedd le nyugodtan, ne kínozd magad vele. Én mindig megmosolygom azt a néhány kretént, akik még mindig maszkoznak és azt hiszik, ők csinálják jól. Én akkor se hordtam, mikor rákényszerítették az emberekre, és nem is fogom ;)
2022. ápr. 6. 10:18
17/22 anonim válasza:
#16 egyetértek, tudod mi a szomorú?
hogy nem is (csak) a farhát kommandós nénik bácsik viselik, hanem fiatalokat is sikerült bebirkítani, csomó 15-20 on éves ott feszeng maszkban és kapkod levegőért....rásült az arcukra
2022. ápr. 6. 16:41
18/22 anonim válasza:
"akik még mindig maszkoznak"
Honnan veszed, hogy még mindig? Lehet, hogy azért van rajtuk újra, mert pl. fáj a torkuk és nem akarnak senkit - téged sem - semmivel megfertőzni. Mi azzal a baj? Nagyon odavagy a mindenféle fertőző betegségekért?
2022. ápr. 6. 19:28
19/22 anonim válasza:
Ezt a fulladós dolgot engedjük már el, könyörgöm!!
Nekem szívrendellenességem és asztmám van és kicsit fullaszt, de nem mindig. Egészséges embert nem fullaszt a maszk. Menjetek tüdőgyógyászhoz és esetleg szívultrahangra is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!