Szerintetek vége lesz valaha is már a COVID-19-nek? Vagy unokáink unokáinak unokái is még ezen fognak pörögni, és most csak a háború harsogja túl?
11
Bármit, csak azt NEEEE!!!
Az valami kegyetlen szenvedés volt.
Például bizonyos továbbképzések, esti, levelezői egyetemi szakok, munkakörök esetén totál felesleges mindig bemenni, csak a rohanós életet, alváshiányt, tömegnyomort erősíti.
Ha visszatérünk a "normális életnek" csúfolt szenvedéshez, és minden nap be kell menni az irodába, az iskolába és mindenhova, én átmegyek 6 órába és soha többé nem tanulok vagy nem tudom... Soha többé nem akarok 5-6 órákat aludni és nonstop tömegnyomorban lenni, a lakást csak hajnalban és késő este látni. Mármint a tömegnyomor alatt azt értem, hogy most a tömegközlekedés, irodaházak, sok utca, munkahelyi menzák is elviselhetőbbek.
Amúgy most itthon SEMMILYEN korlátozás nincsen és az elmúlt 3/4 évben se sok volt.
-----------------
Már az omikron is jóval enyhébb, mindkét variánsa.
A világ (már ahol nem a választás megnyerése motiválja a kormányokat, hanem az emberéletek védelme, a szakmai hangok) talán még azért óvatos, mert kivárnak, hogy még több derüljön ki az omikronról. Talán ha megbizonyosodunk arró, hogy tényleg jóval enyhébb, sorban feloldanak mindent.
A háború előtt úgyis egy rakás országról lehetett hallani, hogy az influenza szintjén akarja kezelni a járványt - Anglia, Svédország például, HA jól emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!