Mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
Már egy ideje hagyma szagú az izzadtságom a hónaljamnál. A felső ami volt rajtam egy nap és leveszem a nap végén érződik a hónaljánál a rothadt hagyma szag. Valaki tudja mitol lehet és mivel lehet megszüntetni?
Lány
2022. márc. 10. 10:26
1/6 anonim válasza:
Dettó ugyanez. Szerintem hormonális (28/N, szoptatok és eddig 2 ciklusom volt teherbeesés óta).
2/6 anonim válasza:
Oltásotok van? Két barátom azóta tapasztalja ezt, amióta be vannak oltva.
3/6 anonim válasza:
Nem vagyok oltva, de tavaly októberben voltam covidos. Ez a bűz decemberben jelentkezett.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok oltva, arról sem tudok hogy lettem volna covidos..
2022. márc. 14. 15:42
5/6 A kérdező kommentje:
De egyébként az ételek is más izűnek érződnek mint azelőtt, hogy ez a szag lett volna. Leginkább a sülthúsoknál, virslik, hagymának is másabb lett az íze.
2022. márc. 14. 15:45
6/6 anonim válasza:
Én arragyanakszom, h bizonyos tusfürdők mintha direkt úgy lennének megkomponálva, h fördés után jó illatú legyél, de estére megbödüsödjön az ember. Mintha azok a bacik, amik a szagot csinálják, bontanék a tusfürdőt is, vagy serkentenék azokat a baktériumokat, amik előállítják az izzadságszagot.(Mert nem az izzadság, hanem a bomlástermékei a büdösek) Az Oldspice-nál vettem ezt észre, amikor 3-at használtam random módon. Vagy csak most vetted észre és mostmár figyeled és így mindig érzd is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!