Hajhullást covid vagy favipiravir okoz?
Két hónappal ezelőtt elkaptam a covidot... sőt, lassan három hónapja.
Pár hete kezdődött egy hajhullás, ami már extrém méretet öltött. Tegnap óta használom a Varga cseppeket hajhullásra, mert sok ismerős ezt ajánlotta, és a neten böngészve is hatásos szernek tűnik a használók szerint.
Kérdésem az, kinek mi a tapasztalata? A covid okozhatja ezt az eszement hajhullást, vagy a favipiravir gyógyszer, amit a covid miatt kellett szednem? Kinek mi a tapasztalata?
Covid. Igazán összeadhatnátok már, hogy tulajdonképpen mit is jelent.
A hajhullás lehet egyenletes, vagy foltszerű. Tipikus posztkovid jelenség. Olyan (személyes) ismerősnél is jelentkezett (nőnemű) foltszerűen, aki tudomásom szerint semmilyen gyógyszert sem szedett.
Nekem teljesen kiritkult felül és 2 oldalt a hajam Covid után.
Mivel 2020 decemberben lettem covidos, én favipiravirt nem szedtem, csak Tamiflut
2 naponta keféltem fel a szőnyeget, mert nem bírta a porszívó! Iszonyat mennyiségű hajam kihullott, kisebv tincsek maradtak a kezemben.
1 doboz Revalid segített, és az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!