Hétfőn lesz altasasos műtétem. Vesekő és dj kateter kivétele már nagyon nagy fájdalmakkal. Gyakorlatilag ágyhoz vagyok kötve.?
Figyelt kérdés
Pénteken kell mennem PCR tesztre, nagyon félek hogy pozitív lesz,és halasszák a műtétet. Nem vagyok meg semmi, nincs tünetem de akkor is félek. És még az lenne a kérdésem hogy hány oltást fogadnak el műtéthez, mert már semmi nem érdekel csak szedjek ki belőlem a katetert2022. febr. 28. 16:31
1/3 anonim válasza:
Szia. 2 minimum kell. Tapasztalat.
Viszont én nem tojnek be a pcr teszt miatt, sőt semmi miatt sem. Abszolút olyan tüneteim voltak mint aki covidos mégis negatív lettem tavaly is 2* is
2/3 A kérdező kommentje:
Szia köszönöm a biztatást nagyon remélem hogy nem lesz pozitív már nem bírom a fájdalmat. Pici babám van és nem tudok vele foglalkozni, fogni se pelenkazni se öltöztetni se a fajdalomtól. Szeptember óta van dj kateterem azóta ez van velem
2022. febr. 28. 16:52
3/3 anonim válasza:
Ha lehet ne érintkezz senkivel, így csökkented a kockázatát. Kitartás, elég rosszul hangzik, amit leírtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!