Van itt olyan, aki kicsivel a Covid-fertőzés után ment oltakozni?
Munka miatt kötelező lenne felvennem a második oltást, de most voltam covidos és félek mi lesz, ha ilyen hamar ráoltanak a fertőzésre.
Eléggé azt látom, senki nem tudja pontosan megmondani, meddig kell várni a gyógyulás után az oltással.
ne hagyd magad engem most rúgtak ki tegnap mert nem oltom be magam
átestél megvan a védettséged, munka van dögivel
#1 huh bakker részvétem.
Az a baj, hogy én most elég nehezen találok olyan melót, ami normális is, meg nem kérnek oltást :(
“de trombózis csak az mrns vakcináktól alakulhat ki, nem? Én sinopharmra mennék, mert az első is az volt...”
Nem tudom ő milyet adatott be, de kertszomszédunk 3 kínai után agyvérzést kapott. Nem rögtön, hanem eltelt 4-5 hónap
Januárban kaptam a második oltást. Január végén kovidos lettem, el is kellett mennem táppénzre, most megint van valami, mert lázas vagyok, köhögök.
Előtte legalább 15 éve nem voltam beteg, se táppénzen nem voltam.
Nagyon megbántam, félek, hogy most már ez lesz, hogy minden szir-sz@r betegség ágynak dönt, meg lázas leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!