Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 2,5 hónappal covid után meg...

2,5 hónappal covid után meg lehet kapni a 3. oltást?

Figyelt kérdés
Utazás miatt kellene.
2022. febr. 11. 23:47
 1/9 anonim ***** válasza:
30%
Igen. Covid után egy nappal is meg lehet.
2022. febr. 11. 23:50
 2/9 anonim ***** válasza:
50%
Meg, de minek?? Elhiszi még valaki, hogy az oltásnak van valami haszna?
2022. febr. 12. 00:13
 3/9 anonim válasza:
30%

kedves 2-es! én voltam covidos 0 oltással, napokon át lázas voltam, nem tudtam kikelni az ágyból. voltam covidos 2 oltással is, szinte semmi bajom nem volt, 2 nap alatt elmúltak a tüneteim!

18 éves vagyok és sportolok, nem vagyok sem oltás párti, sem tagadó, de azt nyíltan állíthatom hogy segített!

2022. febr. 12. 00:30
 4/9 anonim ***** válasza:
73%
#3 Nem az oltástól voltál jobban, hanem a természetes védettségtől. De te már azt is elhiszed, hogy, ha nem orbán nyeri a választást akkor gyurcsány, aki soros.
2022. febr. 12. 00:38
 5/9 A kérdező kommentje:
Nekem 2 oltás után is baromi rossz volt…
2022. febr. 12. 00:41
 6/9 anonim ***** válasza:
68%
3-as, nem covidos voltál, hanem influenzás.
2022. febr. 12. 02:24
 7/9 anonim ***** válasza:
47%
#3: az immunrendszer működik, az oltás sajnos nem jött be.
2022. febr. 12. 02:26
 8/9 anonim ***** válasza:
47%

"én voltam covidos 0 oltással, napokon át lázas voltam, nem tudtam kikelni az ágyból. voltam covidos 2 oltással is, szinte semmi bajom nem volt"

Én is voltam. Mindkétszer oltás nélkül. Nagyon enyhe volt mindkétszer. Másodszor semmi tünetem nem volt. Bakteriális fertőzést kaptam el pár nappal covid után és attól voltak tüneteim, de antibiotikumra elmúltak.

Viszont kollégám 3 oltás mellett lett covidos, igen magas lázzal. A környezetemben senki nem volt rosszabbul oltatlanul coviddal, mint oltottan. Szóval ez abszolút szervezetfüggő. Van olyan ismerősöm, aki a 3. oltás után 3 napig 40 fokos lázzal feküdt. Nekem még hőemelkedésem sem volt a covidtól. Szóval ez tényleg mindenki saját szervezetétől függ, hogy hogyan reagál rá.

Egyébként kérdező, marhára nem nézik, hogy milyen betegséged van, mikor estél át a betegségen, simán 2 héttel covid után is beoltanak.

2022. febr. 12. 13:54
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én azelőtt lettem covidos mielőtt elkezdték a civilek oltását. Az oltási reakciókat komolyabbnak írják le.
2022. febr. 13. 23:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!