Gyógyszertárban kapható Covid-teszt mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Megbízható? Mi a neve?2022. febr. 10. 15:49
1/11 anonim válasza:
Van több gyártó is. Kb. 2500-6000 között vannak.
2/11 anonim válasza:
December elején vettem. Screen check test - COVID-19 antigén nyáltesztet. 6500ft körül volt. Nem tudom, hogy megbízható-e. Nekem negatív lett, de nem is voltak tüneteim.
3/11 anonim válasza:
Nincs értelme, a háziorvos szerint kb 50% fals eredményt ad
4/11 anonim válasza:
2-3 ezerért is van már. A gyogyszertárban tudnak segíteni, elmondod, hogy mit szeretnél, megmondják milyen fajták vannak, és mennyiért.
5/11 anonim válasza:
Neten 2000 alatt is lehet rendelni megbízhatót.
6/11 anonim válasza:
"Nincs értelme, a háziorvos szerint kb 50% fals eredményt ad"
Ez nem igaz. Szinte mindig pontos eredményt ad, csak lehet nagyon-nagyon halvány, de az is eredmény. 3 különféle gyorstesztet csináltam nem rég itthon. Egy pálcikásat, amit az orrba kellett rakni, meg 2 nyálasat, egyet a szájbe kellett venni, egy meg köpős dolog volt. (Mindegyik teszt 3000 volt amúgy). Mind a három különböző teszt pozitív eredményt mutatott. Aztán háziorosnál is a 4. gyorsteszt. Szóval teljesen megbízható.
7/11 anonim válasza:
Megbízhatóságát tekintve, ha pozitív eredményt ad, akkor szinte biztosan covidos vagy. Ha negatív eredményt ad, az nem annyira biztos. Gyakran ad hamis negatív eredményt, ha nincsen tüneted, de benned van a vírus (mert akkor kevés vírus van a nyáladban / orrodban). Illetve az is növeli a pontosságát, ha előtte jó pár órán át nem ettél és nem ittál (ez a PCR-ra is igaz egyébként).
8/11 anonim válasza:
Egy kamuvírus elleni (bármilyen) teszt szerintetek mennyire lehet megbízható?
10/11 anonim válasza:
"Egy kamuvírus elleni (bármilyen) teszt szerintetek mennyire lehet megbízható?"
Adok egy lakcímet, gyere el és tölts el egy órát nálam. Jelenleg covidos vagyok. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!