Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mekkora dózis a covid halálos...

Mekkora dózis a covid halálos adagja?

Figyelt kérdés

Ha egy kémcsőben koncentráltan van covid vízben oldva, akkor hány milliliter a következő embertípusok tűrésküszöbe?

"A" - oltatlan, idős, dohányzó, egészségtelenül élő túlsúlyos T sejtes immunitással.

"B" - oltatlan, fiatal, sportoló, szintén T sejtes immunitással.

"C" - Pfizerrel háromszor oltott, amúgy citokinviharra hajlamosító génkészlettel.

"D" - Kínaival kétszer oltott, szintén citokinviharra hajlamosító génkészlettel.

"E" - Természetes immunitást szerzett, az összes variánst tünetmentesen, vagy a sima náthától is enyhébb tünetekkel átvészelő idős, alkoholista hajléktalan számos krónikus betegséggel évek óta olyan táplálékokon élve, amitől normál embernek napokig hasmenése lenne, érzékenyebb gyomrúak meg kórházba kerülnének.

"F" - Lélegeztetőgépet túlélt, azóta pedig 3x Pfizerrel oltott, a külvilágtól elzártan élő, szociális fóbiás fiatal kocka, aki már a covid előtt is fertőtlenítés-mániás volt és ha csak más után ivott is, egyből kipattogzott a szája.

"G" - 15 alkalommal, különböző mixekkel oltott, mások helyett pénzért oltakozó drogfogyasztó drogdíler, akinek számos drog terén (eki, crack, fű, spuri, kokó, herbál) rendkívüli a tűrésküszöbe és ezek közül néhányat együtt fogyasztva akár még alkohollal is kombinálva se került soha toxikológiára.

Ezek közül a versenyzők közül hogyan alakulna ki a sorrend?

És mi az az adag (mondjuk fél liter, 1 liter), covidmennyiség, ami már bármilyen élő organizmust kivégezne még a felsoroltak közül is?

2022. febr. 9. 23:24
 1/4 anonim ***** válasza:
31%
Általános iskola 7. osztály bioszkönyv. Légy szíves olvasd el hogyan működik az immunrendszer, mik a vírusok, és hogyan zajlik egy vírusfertőzés, és akkor nem kérdezel ekkora faxságot.
2022. febr. 10. 09:12
 2/4 anonim ***** válasza:
69%

Erre elég nehéz lenne választ adni. De szerintem nem életszerű a módszer, tekintve, hogy ez alapvetően egy légúti vírus.

"D" típusú, velem egy háztartásban elő családtagom (túlsúlyos, középkorú, egészségtelen életmóddal) még egyszer sem volt COVID-os, se oltás előtt, se oltás után, pedig a közvetlen kollégái között többen is voltak COVID-osak. 2 év alatt még csak beteg sem volt, nem tudom, hogy csinálja :)

Én egyik kategóriába sem passzolok, oltatlanként a COVID-ot én kaptam el először a családból tavaly decemberben, pár napig voltam rosszul. Ki lehetett bírni, meggyógyultam. Szerintem másfél évvel előtte már voltam COVID-os, viszonylag egészségesen élek, a súlyom normális és nincs krónikus betegségem, de nem vagyok se fiatal, se sportoló.

A többi kategóriából nem ismerek senkit.

2022. febr. 10. 09:41
 3/4 Prokopf ***** válasza:
1.
2022. febr. 10. 10:46
 4/4 Prokopf ***** válasza:

Tetszik a kérdésed, kérdező! Te is tankönyvíró vagy?

Felfedeztem valamit, amit elneveztem "Horus szemének" (leánynevén "Prokopf megközelítés" volt, de kinőtte ezt a nevet).

Ezzel kicsit másként látod a dolgokat. Pl. az éppen készülő új evolúciós elmélet alapján (ami kissé átírja a genetikát, biológiát, nyelvtudományt és még sok mindent, létrehozva új tudományágakat, mint pl. a (") genopszichológia(")) ugyanis az immunrendszerünk elsődlegesen kommunikációs és csak másodlagosan védelmi központnak tekintendő. Ezt gondold végig kérdező, az összes lehetséges következményével (vírus, idő, oltások stb.) együtt.

A verseny csak egy része (igaz egyik meghatározó) a játéknak.

Az igazi kérdés az, hogy a kérdés maga (nem a tiéd) egy valódi (esetleg még kardinális is) vagy álkérdés (=ellenőrző, tesztkérdés) -e? Ha tudnád egy ismeretlen kérdező kardinális kérdésére a választ, mit tennél mielőtt válaszolsz? (Csak hogy ne egy zérus összegű játékot játssz.)

2022. febr. 10. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!