Covid miatt mennyi ideig voltatok táppénzen?
Figyelt kérdés
2022. febr. 8. 21:15
1/11 anonim válasza:
Amíg a karantén tartott. Egyik hét szerdától következő hét péntekig voltam táppénzen.
2/11 anonim válasza:
2,5 hét. Addig maradtam, ameddig teljesen ki nem gyógyultam. Már csak a fáradtság maradt.
7/11 anonim válasza:
Eltitkoltam és nem mentem táppénzre. Inkább mentem dolgozni
9/11 anonim válasza:
Szintèn szerdàtól másik hét péntekig. Viszont 3 nap múlva magas láz ismét, és köhögés, torok fàjdalom stb. Így ismét pár nap...de betegebb vagyok mint előzőleg
10/11 anonim válasza:
Nem voltam táppénzen miatta. Semmi bajom nem volt és a kollégák is azt mondták, hogy ha tudok dolgozni menjek be nyugodtan, mert ők leszarják és nem akarnak emiatt többet melózni. Igazából megfázásnál komolyabb tünete senkinek sem volt a cégnél, ezért kár lett volna táppénzre mennünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!