Szerintetek véget ért a covid válság?
Szerintem nem lesz vége, 3 éve még mindenki röhögött vagy szörnyűlködött a kínai diktatúrán, és diszkriminatív szociális pontrendszeren.
Most USA és EU nagy demokratikus népsége tapsol es asszisztál hozzá. Gyakorlatilag 0 ellenállásal korlátozták az államporgárokat a jogaikban, ez innentől csak rosszabb lesz.
Ja, a WHO a szakszerűtlen, de majd az aperitif törzs a Ceci nénivel az élen megoldja a világválságot, és nyunyókát ad mindenkinek...
Na mikor is állított ilyet WHO hogy vége a covid válságnak?
A járvány szempontjából igen.
A politika, a vakcinák körüli üzlet és a hatalomvágy szempontjából még nagyon nem!..
Szerintem nem.
A vakcina gyártóknak,a netes üzleteknek bődületesen hatalmas üzlet. Már készül az új variáns.
A " new reset" megálmodóinak tovább kell erőltetni a Covid diktatúrát.
Nem lesz vége, 2022 tavaszán kezdődik az 5.hullám, találnak új variánsokat is majd, lehet kérni a negyedik illetve az ötödik oltást, újra gazdasági szektorokat zárnak be.
Elég nagy üzlet ez, az ELIT nem fogja abbahagyni egyhamar, mert a világ 10 leggazdagabb embere 2 év alatt megduplázta a vagyonát. Bil Gates, pont a Pfizerbe ruházott be 8 hónappal a covid kirobbanása előtt. Akinek ez nem gyanús, az nem tudom micsoda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!