Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogyan tudnám igazolni azt,...

Hogyan tudnám igazolni azt, hogy nem vagyok beoltva?

Figyelt kérdés
Az EESZT oldaláról le lehet kérdezni, hogy milyen COVID-oltásokat kaptam, amire ki is írja, hogy nincs találat, de nekem valamilyen hivatalos, lepecsételt dokumentumra lenne szükségem.

2022. febr. 7. 12:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Nincs ilyen igazolás, hiszen ezt nem kérik sehol.
2022. febr. 7. 12:41
 2/13 anonim ***** válasza:
71%
Be akarsz lépni valami debil csoportba, ahol ez a feltétel?
2022. febr. 7. 12:46
 3/13 anonim ***** válasza:
56%

Szia!

A Népszuverenitás Mozgalom weboldalán tudsz igényelni oltatlansági igazolványt.

2022. febr. 7. 12:51
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
2: Én pl. 1 millió Ft kedvezményt adok annak, aki oltatlansági igazolvánnyal vásárol tőlem.
2022. febr. 7. 12:52
 5/13 anonim ***** válasza:
77%
Ha az eeszt oldalt kinyomtatod, az elég hivatalos. Bár sehol nem fognak ilyet kérni. Egyelőre.
2022. febr. 7. 13:12
 6/13 anonim ***** válasza:
70%
Ha ott nincs, akkor egyértelműen nincs, azon nem kell semmit igazolni,ilyen dokumentumot nem fogsz kapni sehol önmagában. Nem is értem a kérdést.
2022. febr. 7. 15:50
 7/13 anonim ***** válasza:
81%
Remélem, hogy idővel az igazságosság jegyében bevezetik és nagyobb előnyökkel fog járni, mint most az oltási igazolvány.
2022. febr. 7. 18:22
 8/13 anonim ***** válasza:
75%
De most komolyan, tetszik, hogy valaki ilyet is kér, de engem tényleg érdekel, hogy hol van ilyen dokumentumra valóban szükséged.
2022. febr. 7. 18:24
 9/13 anonim ***** válasza:
58%

3.

Ez a Népszuverenitás Mozgalom a honlapja szerint időarányosan kicsit el van maradva a programja teljesítésével, úgy nézem.

2022. febr. 7. 21:06
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

8: Írtam, hogy emberek kedvezményeket adnak oltatlanoknak az eladási áraikból. Egy törzsvásárlói rendszer most még csak.

Meg van, aki munkáltatóként részesíti kedvezményben az oltatlanokat, tehát hogy őket veszi fel, nem az oltottat.

2022. febr. 8. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!