Miért van az hogy akármilyen vitamint szedek 2-3 nap után fáradt és gyenge leszek tőle?
Nekem a detralex nevű gyógyszertől volt olyan, hogy szó szerint kifeküdtem tőle 1 napra. (Nem igazi gyógyszer, flavonoidokat tartalmaz). Egyszerűen nem tudtam felkelni. És ez kétszer is megtörtént.
Vitaminkészítményeket sem tudok szedni, mert csúnya irritált lesz tőle az arcbőröm.
Csak lágy kapszulákat (zselés kapszulákat) tudok szedni, D vitamint pl.
A halolajtól viszont csak büdös lettem. :)
Viszont akkor nem igazán értem, ha a természetes vitaminforrásokkal nincs gondod, akkor miért erőlteted a mesterségeseket?
A helyedben inkább arra figyelnék hogy mindig legyen otthon némi gyümölcs vagy zöldség. Akár az is elég ha csak minden másnap eszel valami ilyesmit.
Hidd el, sokkal hasznosabbak mint azok a mesterséges sz@rok!..
9-esnek igaza lehet. Meg kellene nézned az összetevőket, és azt is, milyen formában tartalmazza az egyes vitaminokat és milyen dózisban. Ha lehet, inkább szedd külön azokat, amelyekből biztosan nem tudsz eleget bevinni ételekből, és evés közben vagy közvetlenül utána vedd be.
A halolaj, ha kapszulás, tartalmazhat pl. szóját vagy más allergént. A kapszula anyaga is lehet számodra problémás.
A Béres csepp összetevői (a nyomelemeken kívül): aszkorbinsav, borostyánkősav, borkősav, kálium-nátrium-tartarát, aminoecetsav (glicin), nátrium-edetát, glicerin, kénsav, tisztított víz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!