Másnak is vadbarom módon vettél pcr tesztet?
Pcr tesztem pozitív lett három napja.
Kijott a mentős csaj és mint a hlye tovid nyomta a pcr pálcát orromba gyorsteszthez az negatív lett, emiatt vett a másik lyukbol is és azt még tovább nyomta és megforgatta annyira fájt hogy kicsordult a könnyem és még mindig fáj a jobb arcom.
Ez normális?nem lehet olyan hogy kilyukasztotta az agyamat?
ezt így kell
azért nem haltál bele
Valami állat volt.
A PCR teszt egy csöppet kellemetlen, de ha nincs orrsövényferdülésed, stb., akkor könnyedén megvan, nem jár fájdalommal.
Nekem eddig 4x csináltak pcr-t, mindegyik kegyetlenül fájt, és eddig mindig könnyek fututtak tőle a szemembe (amúgy sosem sírok).
Szerintem ezt így kell csinálni egyszerűen.
Nem ártana, ha hiszti helyett megnéznéd az ember anatómiáját, akkor eszed be sem jutna, hogy az agyadhoz elérhetne így a tesztpálcika.
Mellesleg csak akkor van értelme a tesztnek, ha nem az orrod elejéröl vesznek mintát, hanem egész fentröl.
(Ezt a gyorsztesztnél is így kellene csinálni, azért lesz ezek közt rengeteg hamis negatív, mert nem rendesen vesznek mintát.)
Én magamnak csináltam egy ilyen orrba dugós otthoni tesztet és még így is hogy magamnak csináltam baromi óvatosan, még így is kijött a könnyem..
1000% hogy ezt másnak nem fogom engedni!..
Nekem csak gyorstesztet csináltak egyszer (de azt mindkét oldalon), utána órákig marta az orromat az EO, majd elkezdett vérezni az orrom. Konkrétan folyt belőle a vér, eddig még sosem történt velem ilyen.
Nem értem, miért kell olyan mélyen bedugni a pálcát (orrváladék lentebb is van az orrban), és miért kell felsérteni a nyálkahártyát vele?
A továbbiakban igyekszem elkerülni a pálcikás tesztelést, amennyire csak lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!