Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Másnak is vadbarom módon...

Másnak is vadbarom módon vettél pcr tesztet?

Figyelt kérdés

Pcr tesztem pozitív lett három napja.

Kijott a mentős csaj és mint a hlye tovid nyomta a pcr pálcát orromba gyorsteszthez az negatív lett, emiatt vett a másik lyukbol is és azt még tovább nyomta és megforgatta annyira fájt hogy kicsordult a könnyem és még mindig fáj a jobb arcom.

Ez normális?nem lehet olyan hogy kilyukasztotta az agyamat?

2022. febr. 5. 08:13
 1/7 anonim ***** válasza:
57%

ezt így kell

azért nem haltál bele

2022. febr. 5. 08:27
 2/7 anonim ***** válasza:
46%

Valami állat volt.

A PCR teszt egy csöppet kellemetlen, de ha nincs orrsövényferdülésed, stb., akkor könnyedén megvan, nem jár fájdalommal.

2022. febr. 5. 09:24
 3/7 anonim ***** válasza:
70%

Nekem eddig 4x csináltak pcr-t, mindegyik kegyetlenül fájt, és eddig mindig könnyek fututtak tőle a szemembe (amúgy sosem sírok).

Szerintem ezt így kell csinálni egyszerűen.

2022. febr. 5. 10:17
 4/7 anonim ***** válasza:
54%

Nem ártana, ha hiszti helyett megnéznéd az ember anatómiáját, akkor eszed be sem jutna, hogy az agyadhoz elérhetne így a tesztpálcika.

Mellesleg csak akkor van értelme a tesztnek, ha nem az orrod elejéröl vesznek mintát, hanem egész fentröl.

(Ezt a gyorsztesztnél is így kellene csinálni, azért lesz ezek közt rengeteg hamis negatív, mert nem rendesen vesznek mintát.)

2022. febr. 5. 11:27
 5/7 anonim ***** válasza:
57%

Én magamnak csináltam egy ilyen orrba dugós otthoni tesztet és még így is hogy magamnak csináltam baromi óvatosan, még így is kijött a könnyem..

1000% hogy ezt másnak nem fogom engedni!..

2022. febr. 5. 11:46
 6/7 anonim ***** válasza:
52%

Nekem csak gyorstesztet csináltak egyszer (de azt mindkét oldalon), utána órákig marta az orromat az EO, majd elkezdett vérezni az orrom. Konkrétan folyt belőle a vér, eddig még sosem történt velem ilyen.

Nem értem, miért kell olyan mélyen bedugni a pálcát (orrváladék lentebb is van az orrban), és miért kell felsérteni a nyálkahártyát vele?

A továbbiakban igyekszem elkerülni a pálcikás tesztelést, amennyire csak lehet.

2022. febr. 5. 17:03
 7/7 anonim ***** válasza:
28%
Az agyadat biztos nem sértették meg. Ami nincs azt nem lehet megsérteni...
2022. febr. 7. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!