Vajon nagy baj lehet?
Figyelt kérdés
Szóval hajlamos vagyok a stressz miatt a körmöm melletti részt(ujjaim vègénél) kaparni. Sokszor le is tépek egy-egy vékonyabb bőr darabot. Bekenem bepanthennel és másnap már jobb lesz. Most a középső ujjamnál történt ugyanez, csak bedagadt. Lejött egy kis bőr. Másnap mivel fájt nem nyúltam hozzá, de magától elkezdett tovább szakadni a seb és vérzett. Mostanra bedagatd az ujjam vége a körmöm körül is. Nem tudom mit tegyek. Most a hétvégét messze töltöm az otthonomtól ezért dokihoz sem tudok fordulni. Mivel enyhítsem a dagadást? Vajon mi lehet ez? Elfertőződött? Csak kultúrált válaszokat várok. Előre is köszönöm. U.i: Már eléggé fáj és piros is lett.2022. febr. 4. 23:15
2/5 anonim válasza:
Bakteriális fertozes
Tegyél rá párakötést és tetten kenőcsöt is.
4/5 anonim válasza:
Tetran na harmadszor sikerült leirbi a nevét
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
Kipróbálom.
2022. febr. 5. 12:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!