Fantom büdös csikkszag, vagy valódi lehet?
Sziasztok!
Az a gondom, hogy néhány napja folyamatosan olyan szagot érzek töményen, mintha egy csikkekkel teli hamutartó lenne valahol, főleg a bejárati ajtónál és az előszobában érzem. Kifújtam már több flakon illatosítót, szagtanalítót, fertőtlenítettem a problémás területet, százszor felmostam mindenhol, de még mindig érzem. Sehol nincs csikk, vagy hamutartó. Panelban lakom, gyalog lementem a tizedikről a földszintre, hogy nincs-e valahol csikkes hamutartó, de nem volt, a szagot viszont éreztem.
Most már az utcán is mindenhol érzem enyhébben ezt a büdös csikkszagot, és kezd megőrjíteni. Úgy érzem, hogy a friss levegő helyett mérget szívok be.
Eddig dohányoztam, de pár napja, amióta ezt a borzalmas csikkszagot érzem, olyan hányingerem van, hogy kidobtam a cigiket és soha többet nem fogok rágyújtani, mert úgy érzem a szag miatt, mintha egyfolytában elnyomott csikkeket szívnék.
Persze annak örülök, hogy letettem a cigit, de úgy érzem, hogy semmi értelme, mert a bűz megmaradt. Állandóan émelygek tőle.
Novemberben voltam covidos, akkor 2 hétig nem éreztem ízt, szagokat, és csak mostanában érzem úgy, hogy 100%-ban visszakaptam a szaglásomat.
Lehet, hogy eddig is piszkosul büdös volt, csak nem éreztem?
Vagy csak fantomszaglásom van?
Volt valaki hasonló helyzetben?
Nem tudom, mit csináljak, mert nem tudom, hogy valós-e a bűz, vagy csak beképzelem. Néha hányás szag, meg rohadó étel szaga is megcsapja az orrom, de az csak 1-2 másodpercig tart, ez a csikkszag viszont már napok óta folyamatosan.
Azt sem értem, hogy lehet érezni olyan szagot, ami nem létezik.
4*
a három oltás se véd meg az omikrontól. Úgy megy át az oltásokon mint kés a vajon.
Már csak saját példámból is tudom két astra és 1 pfizer után most itt fekszek karanténban 38 fokos lázzal.
Hello Edes, szerintem költözz hozzam, en nem is cigizek, itt minden rendben lesz!
A hazzal valami baj van! Valami halott lancdohanyos kísert
Köszönöm a hozzászólásokat és a meghívást kedves 7-es. Már tényleg arra gondoltam, hogy elköltözök, de ha a hiba az én készülékemben van, akkor hiába megyek bárhová. :)
Ide fogok hívni több embert, hogy ők érzik-e a csikkes bűzt.
Ha nem érzik, akkor tényleg az én agyammal van a gond.
Lehet, hogy elkaptam az omikront és ez az egyetlen tünete? Szörnyű ez a bizonytalanság meg a bűz is, de megpróbálok véget vetni neki az "orrtanúkkal".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!