Miért eshet nehezükre az embereknek maszkot hordani?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy vannak ményelmetlen maszkok is de lehet válogatni bőven.2022. febr. 1. 17:31
11/24 anonim válasza:
Mert nehéz benne levegőt venni, mert bepállik az arcod alatta, mert csorog a pára a szemüvegedről, mert mikor 15 perc után teljesen átnedvesedett már úgyis minden levegő mellette megy be és ki.
Egy rövid bevásárlásra elviselem, de mióta kötelező nem járok sehova ahol hordani kell.
12/24 anonim válasza:
Én nemrég voltam egy másfél órás stand up comedyn, baromira túlfűtötték a termet, természetesen végig maszkban kellett ülni, hát... megfordult közben párszor a fejemben, hogy kicsit letolom az orrom alá. Végül nem tettem, de nagyon kellemetlen érzés volt, felforrósodott az arcom, rossz volt levegőt venni. Várom már, hogy eltöröljék. :(
13/24 anonim válasza:
En tavaly nyar ota kohogok. Nyaron ffp2 maszkban kellett dolgoznom napi 12 orat, azelott 1-2 orakat volt rajtam.
Most nem mentem ki direkt 3 hetig, hogy ne kelljen maszkot felvennem, csillapodott is, de a heten minden nap kimegyek es hordom nehany orat, mert jovoheten kezdodik az egyetem, ahol napi 6-8 orat maszkban fogok eltolteni.
14/24 anonim válasza:
Nekem ilyen maszkom van: [link]
15/24 anonim válasza:
Amúgy az az érdekes hogy maszkkal sokkal szebbnek látom az embereket, jobban bejönnek szexuálisan. Aztán mikor leveszik az esetek 95% ban csalódok hogy ez mégse olyan jó pasi hanem ronda vagy max átlagos!
16/24 anonim válasza:
Én közepes maszk támogató vagyok. Főleg azért szeretem a maszkot, mert eltakarja az arcomat félig. :D
17/24 anonim válasza:
16*
én télen is szeretem mert nem fázik benne az arcom!
18/24 anonim válasza:
Az is igaz! :D úgy tudjátok megcsinálni, hogy a szemüveg ne izzadjon be a maszk miatt, hogy a maszkot a szemüveg tapadó izéhez rakod a maszkot. :D így nem fog beizzadni, nekem bevált. Tehát mégegyszer: maszk a kettő tartó mögé. Nem csak az orra és a szájra.
19/24 anonim válasza:
#18: akkor nem jó helyen lesz a szemüveg, majd egy centivel megemeli
20/24 anonim válasza:
Engem a levegővételben nem akadályoz, mert olyan maszkom van, ami laza, alul-felül bejut a levegő. Az zavar benne, hogy nehezebben ismerem fel az embereket, és mások is engem. Nem lehet látni, hogy a másik ember rád mosolyog. Azoknak nagyon rossz lehet, akiknek nem jó a hallása és ezért szájról olvasnak, illetve a beszélni tanuló pici gyerekeknek is hátrányt jelent, ha sokat vannak maszkos emberek között. A piciknek azért is rossz, mert ők most tanulják az arcfelismerést és a mimikát. Csak a szemről és a hangról nehéz nekik eldönteni, hogy az illető jószándékú, kedves vagy épp mérges, ismerik őt vagy sem, így olyantól is félhetnek, akitől nem kellene.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!