Nekem Gyorsteszt negatív, PCR teszt pozitív? Ilyen volt már neked?
Figyelt kérdés
Levette a mentős a mintát gyorsteszt negatív lett, de csináltak PCR tesztet is. Azt mondta ne aggódjak az a tapasztalat ilyenkor a PCR is negatív és szabadulhatok majd a karanténból. Erre két nap múlva jön az email maradjak otthon, hívjam fel a háziorvost 10 nap karantén mert PCR pozitív lett!!!
3x vagyok oltva, semmi bajom!!! Ezz már nem hiszem el!!!
2022. jan. 30. 16:56
11/12 anonim válasza:
A karantén abban az esetben számít a mintavèteltől, ha tünetmentesen lettèl tesztelve. Gondolom csak volt tüneted, hamàr felhivtad az orvost. Attól számít. Olvasd el azt az e-mailt nyugodtabban, mégegyszer. Nemrég még 10 napot emlegettèl. Én is szombaton voltam tesztelve. És a tünetek napja számít.
12/12 anonim válasza:
Szia. Azt írod, idézlek "meg amikor alig van tünetem" de a lényeg,hogy van tüneted. Én is 3-szor vagyok oltva és az egyik gyerekem a múlt héten már a gyorsteszten pozitiv lett. Le is döbbentem, mert nem gondoltam volna,csak azt hittem,megfázott. Nekem és a másik gyerekemnek is lettek tüneteink,mi hozzánk is kijöttek tesztelni,mindkettőnk gyorstesztje negatív lett. Na most várom a pcr eredményt,de ha pozitiv lesz,akkor képzeld el én mint buszvezető,nyitottfűlkés buszban hány embert fertőzhetnék meg? Lehet hogy nem tudom,hogy belehal,de jó eséllyel biztos hogy lenne olyan,aki igenis nem bírná ki. Persze az ember mondja,hogy nem oltatta be magát így járt,de azért tudatosan ne fertőzzünk meg,ne öljünk meg másokat azért,mert ő hülye volt. Nekünk legyen több eszünk. Vannak olyan emberek,akiket nem is lehet beoltani,bizonyos betegségek miatt,rájuk is vigyáznunk kell. A mentőket meg ne okold, ők abban a pillanatban meg akartak nyugtatni,biztosan észrevették,hogy feszült vagy és azt mondták,amit hallani akartál. Nekem azt mondták,hogy a rapidteszt nemsokat ér,az csak akkor jó,ha már 4-5 napja van valakiben a vírus. Tudom hogy nehéz,de nyugodj meg és találj valamit,ami leköt. Keresd fel telefonon,vagy bármi máson a régi ismerősöket,beszélgess velük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!