Miért félnek az emberek attól hogy esetleg az mRNS vakcina génterápia, miért félnek ennyire az emberek a génterápiától?
Mint valami rossz dolog lenne ez a génterápia, lehet sok sci-fit néztek az emberek.
A génterápia egyáltalán nem rossz dolog, sokszor életet lehet menteni vele, pl. ilyen a zolgensma is..
Nem tudom, hogy génterápia-e. Viszont én elégedett vagyok a génjeimmel, nem kívánom őket megváltoztatni. Menjen az génterápiára, akinek szüksége van rá.
Az mRNS oltásokban nem azért nem bízom, mert esetleg belepiszkálhat a génjeimbe, hanem mert veszélyes mellékhatásai lehetnek. A COVID-on már túlestem, ezért nem gondolom, hogy a továbbiakban különösebben félnem kellene tőle.
Azért, mert fogalmuk sincs arról, hogy mi az a génterápia. Ha lenne, akkor nem képzelnék azt egy közönséges védőoltásról.
De ugye jól hangzik, az ismert sarlatánok nagyon szép áltudományos szövegeket tudnak róla kitalálni, szóval ez mindenképpen olyan dolog, amit osztogatni kell a közösségi médiákban, hátha meg nem látta mindenki vagy egy tucatszor...
5
Ne feledd, megmondják majd neked, ha nem oltatsz másokat veszélyeztetsz!! Ezzel zsaroltak az oltáspártiak.
Robert Malone, az mRNsS technológia feltalálója nagyon találóan jegyezte meg:
A Covid vakcina az első oltás a történelemben melynek hatástalansága miatt az oltatlanokat hibáztatták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!