Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért félnek az emberek attól...

Miért félnek az emberek attól hogy esetleg az mRNS vakcina génterápia, miért félnek ennyire az emberek a génterápiától?

Figyelt kérdés

Mint valami rossz dolog lenne ez a génterápia, lehet sok sci-fit néztek az emberek.

A génterápia egyáltalán nem rossz dolog, sokszor életet lehet menteni vele, pl. ilyen a zolgensma is..

[link]

2022. jan. 29. 15:42
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
Az emberek nem tudják, mi az a génterápia, nem tudják mi az a DNS, nem tudják, mi az a mRNS. Amit nem ismernek, attól félnek. Utána lehetne nézni, hogy tudják mik ezek, de arra meg lusták.
2022. jan. 29. 15:45
 2/7 anonim ***** válasza:
66%
Aki azt hiszi, hogy az mrns vakcina génterápia, azzal sok mindent nem lehet kezdeni.
2022. jan. 29. 15:55
 3/7 anonim ***** válasza:
68%
Eleve az is kérdés, hogy miért hiszi valaki, hogy az mRNS-vakcina génterápia. Valószínűleg azért, mert Facebookon olvasta valami "nagyon hiteles" forrásból.
2022. jan. 29. 15:58
 4/7 anonim ***** válasza:
72%
Nem félnek, csak nem kívánnak élni vele.
2022. jan. 29. 17:20
 5/7 anonim ***** válasza:
48%

Nem tudom, hogy génterápia-e. Viszont én elégedett vagyok a génjeimmel, nem kívánom őket megváltoztatni. Menjen az génterápiára, akinek szüksége van rá.

Az mRNS oltásokban nem azért nem bízom, mert esetleg belepiszkálhat a génjeimbe, hanem mert veszélyes mellékhatásai lehetnek. A COVID-on már túlestem, ezért nem gondolom, hogy a továbbiakban különösebben félnem kellene tőle.

2022. jan. 29. 18:56
 6/7 Alex Fly ***** válasza:
33%

Azért, mert fogalmuk sincs arról, hogy mi az a génterápia. Ha lenne, akkor nem képzelnék azt egy közönséges védőoltásról.

De ugye jól hangzik, az ismert sarlatánok nagyon szép áltudományos szövegeket tudnak róla kitalálni, szóval ez mindenképpen olyan dolog, amit osztogatni kell a közösségi médiákban, hátha meg nem látta mindenki vagy egy tucatszor...

2022. jan. 31. 10:25
 7/7 anonim ***** válasza:

5

Ne feledd, megmondják majd neked, ha nem oltatsz másokat veszélyeztetsz!! Ezzel zsaroltak az oltáspártiak.

Robert Malone, az mRNsS technológia feltalálója nagyon találóan jegyezte meg:

A Covid vakcina az első oltás a történelemben melynek hatástalansága miatt az oltatlanokat hibáztatták.

2022. nov. 24. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!