Ebben az esetben a házi orvosnak el kell küldenie COVID tesztre?
Figyelt kérdés
Múlt héten egész hétvégén a náthás barátommal és a szintén náthás családjával voltam, ezen a héten hétfő reggelig. Hétfő délután derült ki, hogy mind covidosak.
Nekem a hét eleji gyorstesztem negatív lett, azonban tegnap óta fáj a torkom.
Házi orvossal beszéltem, kértem, hogy küldjön tesztre (van 2 oltásom és ha covidos vagyok, fél évig emiatt még érvényes lesz az igazolásom) elmondtam, hogy közeli kontakt vagyok és tünetes. Az orvos azt mondta, nem küld tesztre, ha akarom tudni, csináltassak magamnak pénzért külön, egyébként meg jövőhéten ha meggyógyultam, mehetek is 3. oltásra. Néztem h wtf? Ki beszélt itt egyáltalán 3. oltásról.
Mit gondoltok?
2022. jan. 28. 14:37
1/1 anonim válasza:
Ismeros helyzet, most nem kuldenek tesztre. Azt mondjak, hogy vedd meg a patikaban vagy menj csinaltatni 14 ezerert. Ne keressunk logikat. En a helyedben csinaltatnek barmilyen tesztet, hogy ne oltsanak tobbszor. Mondjuk sima torokfajasnal meg nem dobnam ki a penzt ilyenekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!