Kaparást, mozgolódást hallok a bal fülemben. Úgy érzem valami van benne. Nekem a tippem a fülatka, mert van kinti-benti macskánk mostanában sokat vakarja a fülét, lehet elkaptam tőle?
Figyelt kérdés
ORL orvos csak belenézett, azt mondta tiszta. Szerinte biztos náthás voltam, és az csinálja. Se fülmosás, se labor, mert szabad szemmel nem hinném hogy látta volna ha atka lenne benne. Bele lehet őrülni, éjjel alig alszom, mert 5 percebként mindig mozgolódik. Olyan hangra mintha homokot szórnának, vagy valami jeges hó hullana. Akinek volt már ilyen, mi volt az oka? Rendbe jött magától?2022. jan. 27. 16:37
1/4 A kérdező kommentje:
Amikor hallom a pattogást, csiklandozást is érzek.
2022. jan. 27. 16:39
2/4 anonim válasza:
Menj másik orvoshoz. Nekem egyszer belemászott egy darázs, nem szúrt meg de kb ilyen tünetek voltak, orvoshoz kellett mennem mert nem jött ki. Szóval tuti van valami a füledben ne hagyd annyiban a dolgot.
3/4 anonim válasza:
Kutyának, macskának kint a helye.
4/4 anonim válasza:
Inkább pszichiáterhez menj mert lehet hallucinalsz és téveszmed van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!