Koronavírus tesztnél működőképes lehet ez a taktika?
Figyelt kérdés
Nekem gyógyultsági kell az utazáshoz, azt meg csak pozitív PCR teszt után adják (természetesen miután gyógyultnak számítok).
Viszont sajnos itthon úgy van, hogy az antigént nézik először, ha az pozitív akkor a PCRt el se végzik, tehát semmit nem érek el vele.
Arra gondoltam, hogy veszek a boltban 3000ért egy antigén tesztet, megnézem vele magam itthon, ha negatív, akkor talán "élesben" is negatív lesz, akkor elvégzik a PCRt, aminél még van elég komoly esélyem a pozitívra, mivel elég sok mostanában a teszt pozitív ember. Működhet ez?
2022. jan. 27. 11:39
1/6 anonim válasza:
Működhet, de nem értem, minek a 3 teszt. Menj el egy PCR-re aztán meglátod. Az úgyis simán lehet még pozitív úgy is, hogy a gyorstesztek negatívok.
2/6 A kérdező kommentje:
Az a bajom hogy 20.000 ftot nem akarok kiadni, mert vagy jó jön ki vagy nem, aztán mehetek csomószor lehet mire az jön ki aminek kéne, viszont ha az orvos küld el rá úgy ingyen van.
2022. jan. 27. 11:48
3/6 anonim válasza:
Elhanyalgolható az esélye hogy pont pozitív lennél.. A false pozitív még mindig ritka, mégha a pcr is a legszenzitívebb.
Miért kell gyógyultsági, keleti vakcinád van? Negatív pcr miért nem elég?
4/6 A kérdező kommentje:
Negatív PCR is elég, viszont az eléggé fej vagy írás.. ha pozitív lesz (72 órával az indulás előtt) akkor bukom a jegyet, ezért akarok gyógyultságit szerezni addig.
2022. jan. 27. 19:16
5/6 anonim válasza:
Még az jutott eszembe, hogy vannak magánlaborok, ahol kérhetsz repjegybiztosítást a tesztedre - ha pozitív, akkor nem bukod el a repjegy árát.
6/6 A kérdező kommentje:
Melyikek ezek? Nézegettem de nem találok egyet sem.
2022. jan. 28. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!