Mennyi idő után fognak hívni, hogy mehetek covid tesztre és mennyi idő alatt van meg az eredmény?
Figyelt kérdés
Ma fel hívtam a háziorvosomat, hogy nem érzem jól magam. Ő el kérte a tel számomat, hogy ezen fognak hívni a mentősök vagy kórházból, és el végzik a covid tesztet.2022. jan. 27. 10:32
1/15 anonim válasza:
1 max 2 napon belül hívnak. Nekem volt háziorvos által rendelt tesztem több is az elmúlt másfél évben, általában másnap hívtak a mentők, hogy mikor érkeznek. Jobbulást!
2/15 anonim válasza:
Bocsi hogy beleoffolok, ha ma hívtad, és mondjuk holnapra hívnak be akkor mától megy 7 nap karantén, hiába csak holnap tesztelnek?
3/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ma voltam a teszten. Az első gyors teszt negatív lett a második tesztre meg várni kell 2-3 napot.
Mennyi esély van rá ilyenkor, hogy a második is negatív lesz?
2022. jan. 28. 11:44
4/15 anonim válasza:
Van rá bőven. Mamának pont ez volt a héten, az antigén negatív, a PCR pozitív lett. 2-es voltam.
5/15 A kérdező kommentje:
Ha a PCR teszt pozitív, gondolom utána jön a 10 nap karantén.
Hogy ha a gyorsteszt negatív lett, akkor a PCR is az lesz szerintem, bízok benne.
Amúgy nem érzem magamat annyira rosszul.
Fejfájás, fáradékonyság, szédülés.. Hányinger de az már el múlt.
2022. jan. 28. 22:56
7/15 anonim válasza:
Na milyen lett végül? Kész van?
8/15 A kérdező kommentje:
Még mindig várom a 2. teszt eredményét. Remélem hogy holnapra meg lesz.
2022. jan. 30. 15:49
9/15 A kérdező kommentje:
A PCR teszt eredményére még mindig várok, pedig előző hét pénteken vették le a mintát és ott azt mondták hogy 2-3 nap amire meg lesz. A háziorvosomat kérdeztem, de ő se tudd semmit mondani, csak annyit hogy várjak türelemmel.
Mennyit várjak még?
2022. febr. 2. 10:44
10/15 anonim válasza:
Nekem szombaton lett levève, hétfőn reggel megvolt az eredmény. ( 7-es vagyok) pozitív lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!