Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit gondoltok Rusvai kijelenté...

Mit gondoltok Rusvai kijelentéseiről?

Figyelt kérdés

[link]

Ehhez képest most már Németország is kötelezővé akarja tenni..

2022. jan. 26. 14:36
A kérdező szavazást indított:
Egyetértek Rusvaival!
Nem értek egyet Rusvaival, mindenkinek kötelező oltást!
17 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Rusvai hátrál ettől az őrülettől egy ideje, nem is szerepeltetik annyit, mint korábban. Érthetetlen is ez a nagy szigor a korábbiakhoz képest jóval gyengébb omikron idején (a hatalmas esetszámok mellett a kórházban kezeltek száma alig nő, a lélegeztettek száma meg folyamatosan csak csökken).
2022. jan. 26. 14:43
 2/13 A kérdező kommentje:

Már látom előre, ha esetleg Ausztriában és Németországban letudják nyomni az emberek torkán a kötelező oltást, nyáron pedig lecsendesedik a vírus (ahogy máskor is)

Mindenhol azt fogják nyomni hogy "A kötelező oltás hatására megszűnt a járvány"...

2022. jan. 26. 14:51
 3/13 anonim ***** válasza:
28%

Ez szerintem nem "egyetértés" kérdése.

Ő azt mondja, az átesettség is hatékony védelem. Elhiszem neki, nem kell egyetértenem ahhoz, hogy így legyen.

Viszont. A cél az lenne, hogy mindenki védettséget szerezzen. Ezt kétféleképpen lehet elérni: oltással vagy fertőzéssel. Nyilván a fertőzést nem szabad propagálni, hogy emberek direkt fertőződjenek meg. Így propagálható védettségi módként továbbra is csak az oltás marad.

Én azzal nem értek egyet, hogy továbbra is darabhoz kötjük. Én a magam részéről úgy csinálnám, hogy legyen legalább 2 oltásod, nem régebb óta mint mondjuk 1 éve.

Amúgy nekem édesmindegy, hogy ki oltat és ki nem, a válaszom csak annak fényében írtam, hogy HA feltételezzük hogy kötelezni akarjuk az embereket a védettség megszerzésére, akkor... Én át is estem a betegségen, oltva is vagyok, felőlem aztán mindenki azt csinál, amit akar.

2022. jan. 26. 14:52
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Az átesettség jóval hatékonyabb, és vagyunk így nem is egyen, akik mégsem számítunk védettnek február 15-től, mert "csakazótásamegódás".
2022. jan. 26. 15:22
 5/13 A kérdező kommentje:
Itt egy Youtube link ha valaki Facebook-on nem tudná megnézni. [link]
2022. jan. 26. 16:04
 6/13 anonim ***** válasza:
85%
Megkérdezhetem, hogy mi rosszat írtam, ami miatt rommá lettem "pirosozva"? :D
2022. jan. 26. 16:17
 7/13 anonim ***** válasza:
37%

Értem én, hogy az antivaxok próbálják kifogni a szelet, de Rusvai sehol nem állítja azt, hogy rossz az oltás. Minap valamelyik interjújában mondta is, hogy nem szabad sorsot húzni azzal, hogy valaki direkt fertőzödik meg valamilyen "korona partiban". Ő csak azt mondja, hogy az oltások UTÁN elkapott fertőzés adja a legjobb védelmet, hiszen kialakul nyálkahártya immunitás is, ami az oltástól nem, így 3 fronton leszel védett (nyálkahártya, antitest, sejtes immunitás).

Abban is igaza van, hogy el kell majd szakadni az esetszámoktól, és csak a betegek számát kell nézni, esetleges korlátozások bevezetésekor.

2022. jan. 26. 16:32
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
"Antivax"-már akkor ciki volt ez a hülye kifejezés, mikor elkezdtétek boldog - boldogtalanra dobálni, aki nem rohant eszét vesztve az oltásért a bokáját összef.sva. Sehol nem írtuk mi sem azt, hogy Rusvai szerint az oltás rossz, vagy, hogy bárki fertőződjön meg szándékosan, szimplán ő sem támogatja a kötelező jellegű oltást, (főleg nem gyerekek esetében) és egyre inkább hátrál ki a covidrettegők sorából. Egyébként elég beszédes, hogy mennyire háttérbe szorult a korábbi szerepléséhez képest.
2022. jan. 26. 17:22
 9/13 anonim ***** válasza:
74%
6.-nak: szerintem ezért a mondatodért kaptad a pirosat: Én a magam részéről úgy csinálnám, hogy legyen legalább 2 oltásod, nem régebb óta mint mondjuk 1 éve.
2022. jan. 26. 17:53
 10/13 anonim ***** válasza:
75%

Majd utána leírtam, hogy egyébként nekem mindegy, amit írtam, azt úgy írtam, hogy HA FELTESSZÜK, HOGY MINDENKÉPP LEGYEN KÖTELEZŐ A VÉDETTSÉG, AKKOR...

Felőlem nem muszáj hogy bármi kötelező legyen, csak igyekeztem a vezetők fejével gondolkozni és egy elméleti választ adni. Továbbra se értem, hogy ezzel mi volt a probléma...

2022. jan. 27. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!