Meddig kell még maszkot hordani buszokon vonaton?
Figyelt kérdés
egész nyárig? vagy lehet h már tavasszal nem kell?2022. jan. 25. 14:06
2/8 anonim válasza:
Én is májust mondanék. Nyárra tutira nem kell majd.
3/8 anonim válasza:
Én is a Májust látom a legvalószínűbbnek. Én május végét mondanék. Aztán majd kiderül.
4/8 anonim válasza:
Amíg el nem adták az összes maszkot.
5/8 anonim válasza:
Most gyorsul még a nagyon virulens omicron variáns fertőzése, de hamarosan elérjük a csúcsot és jöhet a lecsengés.
Szerintem április közepére túl leszünk rajta, hacsak nem jön valami előre nem látott dolog.
6/8 anonim válasza:
Kötelezővé tenném örökre. Ugyanis nem attól függ, hogy van-e járvány, hanem attól, hogy 2022 van, tehát mindig lesz járvány. Covid után jön más, ez kialakult folyamat lett, ami nagy üzlet is.
7/8 anonim válasza:
Sokáig sajnos, mert ez a legfontosabb látványintézkedés. Úgy is mondhatnám, hogy a járvány elleni védekezés másik pillére a le nem járó műszaki vizsgák mellett.
8/8 anonim válasza:
Szerintem is inkább már csak a placebó hatás miatt is meghagyják jó sokáig, mert ettől azzal a tudattal élnek az emberek, hogy védve vannak a fertőzéstől (ami a fertőzések számát tekintve nem igaz, de ugye nem is ez a lényeg).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!