Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A vakcinák egy totáis kudarc...

A vakcinák egy totáis kudarc volt?

Figyelt kérdés

Ugye sem a pandémiát nem tudták megállítani, sem a megbetegedéseket megelőzni, sem a vírus terjedését akadályozni és a korlátozásokat továbbra is életben kellett tartani. Talán az Omikron variáns megment minket.

Elkönyvelhető egy totális kudarcnak ez a vakcinázási kísérlet?

2022. jan. 25. 11:34
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
42%

Kérdező.

Igazából van a politika meg van a tudomány és van a jövő, ami kiszámíthatatlan.

Szóval mikor kijött valamelyik oltás, akkor igaz volt rá valami, de arra változatra.

Az oltások nem hatástalanok abban, hogy kevésbé legyen beteg valaki, de számomra az lett világos, hogy nem tudunk elég embert adott idő alatt beoltani és nem tudjuk izolálni jól a területeket. Valamint ezen vírus ellen ezek a fajta oltások nem elég hatásosak, mert túl sok mutáció tud megjelenni.

Jelenleg úgy látom, hogy az oltások egyetlen megvalósítható célja az egyéni egészség védelmére zsugorodott, valamint ezzel együtt a kórházak terheltségének csökkentése.

Amire szerintem nagy szükség lenne, a gyorsabb megbízhatóbb tesztek fertőzés kimutatására, így a kórházakban tényleg külön lehetne kezelni a covidosokat és nem covidosokat.

(Ha személyi és egyéb feltételek biztosítottak lennének..)

2022. jan. 25. 12:58
 12/28 anonim ***** válasza:
50%
Pont ellenkezőleg! Hatalmas pénzek jöttek be belőle, így sikeres volt a gyártóknak. A valós gyógyszerről - amivel megálltották afrikában, ázsiában a covidot - elhyresztelték, hogy semmire sem jó és terítették a fizetőképes piacon a saját kotyvalékuk. Teljes siker a vakcinabiznisz👌
2022. jan. 25. 13:03
 13/28 A kérdező kommentje:

12

"A valós gyógyszerről - amivel megálltották afrikában, ázsiában a covidot - elhyresztelték, hogy semmire sem jó és terítették a fizetőképes piacon a saját kotyvalékuk"

De belátod, hogy azáltal, hogy leírták azokat a gyógyszereket Európában és Amerikában rengeteg embert hagytak meghalni.

Tehát nem csak pénzügyi siekreket arattak, hanem emellett embereket is beáldoztak.

2022. jan. 25. 13:06
 14/28 anonim ***** válasza:
0%
12, szomorú ez! A pénznek nagy ereje van a gazdagok szemében. https://www.youtube.com/watch?v=ETxmCCsMoD0
2022. jan. 25. 13:13
 15/28 anonim ***** válasza:
10%

Ahogy látom valaki mindig jól jár, csak nem mindegy, hogy aki elkapja a covidot, az hogyan jár.

Egyébként van összehasonlító ártábla, hogy úgy mégis oltások ára és oltás helyett ajánlott csodaszerek ára mennyi?

2022. jan. 25. 14:24
 16/28 A kérdező kommentje:

14

Igen mert materialista hatalommániás pszichopaták.Csak ezért ér többet a pénz a szemükben mint egy emberi élet. Egészséges lelkületű ember nem lenne képes a pénzt az emberélet elé sorolni.

2022. jan. 25. 14:42
 17/28 anonim ***** válasza:
56%

Most hallottam egy lányról, aki 22 év körüli, egészségesen él, viszonylag sportos, eddig elvileg nem volt semmi baja, elkapta a covidot, 3x oltott (!), de mégis elég durva lefolyású, kórházba kellett mennie, még sok kivizsgálás vár rá. Azt nem tudom, hogy a covidból már kigyógyult-e vagy ez posztcovid vagy mi, de még csak annyit sem segített szerencsétlenen a 3 adag oltás, hogy akkor enyhe lefolyású lesz, mert nem lett az. És nem ő az egyetlen.

Vakcina ide vagy oda, szerintem nem érnek ezek semmit. Semennyivel nincsen kevesebb megbetegedés, mint korábban, nálunk is az iskolában sorra marad el mindig valamelyik óra, mert a tanár covidos (ugye oltottak). Még mindig azt látom, hogy valaki probléma nélkül átvészeli, valakinél meg súlyos lesz és ez vakcinától független.

2022. jan. 25. 15:02
 18/28 anonim ***** válasza:
49%

Az a helyzet, hogy ha ilyen Csollány Szílvesztert meggyógyítanának Ivermectinnel, annak hamar híre menne, hogy milyen hatásos és mindenki azt rendelné, venné, mert látnák, hogy működik. Így a biznisznek oda lenne. Viszont így hogy csak a világ távoli tájain állította meg a covidot, igaz mindenhol, ez nem kézzelfogható számukra, így maradnak az oltásnál

Az hogy ilyen igen jó egészségi állapotban levő sportolókat is kivégez a kór, miközben emberek százezrein megy át enyhe náthaként - pl rajtam idős korom ellenére is - azt jelezi, hogy egy mesterséges génkísérlet eredménye lehet. Ilyen még nem volt a világtörténelemben. Az immunrendszer az indiktora mennyire lesz komoly lefolyása egy járványnak, de ennek a covidnak már ehhez semmi köze

1fizikus

2022. jan. 25. 15:09
 19/28 anonim ***** válasza:
75%
Nekem az furcsa, hogy sokan, akik előtte nem, oltás után nem sokkal, pár héttel elkapják a kovidot. Mi is. Az egész család. Aki nem oltott, az 1-2 nap. Mi legalább 8-10 éve nem voltunk betegek, a második oltás után 3 héttel kovidosak vagyunk☹️
2022. jan. 25. 15:13
 20/28 anonim ***** válasza:
0%
"Most hallottam egy lányról".. EGY ..
2022. jan. 25. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!