Csak én nem értem, hogy most mi van?
Pár hónappal ezelőtt még azt sulykolták belénk, hogy oltassuk be magunkat. Beoltattam magam, most nem szeretnék abba belefolyni vagy vitatkozni, hogy ez jó döntés volt-e. Aztán jött ez a harmadik oltás, amit először úgy reklámoztak, hogy ha valakinek van alapbetegsége, idős ember vagy szeretne nagyon elővigyázatos lenni, az kérje. Mondtam jó, akkor nekem ez nem kellesz,be vagyok kétszer oltva, nem vagyok idős, nincs alapbetegségem, minek?
Viszont most meg már szinte kötelezővé teszik, mondván, hogy a harmadik nélkül az első kettő sem ér semmit. Kérdem én, mivan?
Ti mit gondoltok erről? Beadatjátok a harmadikat?
(Nem szeretnék veszekedést kezdeményezni ezzel a kérdéssel, nem provokálásnak szánom, mindenkinek magánügye, hogy beoltatja-e magát, csak kíváncsi vagyok, hogy erről mi a véleményetek).
Undorító az egész. Engem azzal riogattak elküldenek fizetetlenre , aztán azt a két embert sem küldtek el aki nem oltatott.
Megkaptam a második kínait és covidosan ülök itthon karantén alatt jelenleg a párommal.
Lehet találgatni , de körülöttem mind a család aki nem oltatott nem lett beteg csak mi (ne is legyen ) .
Én biztos hogy nem adatom be a harmadikat....hány lesz még ?? Jövő ilyenkorra hányadik oltást fogják kötelezni? :/
Egyet értek veletek.
"hány lesz még ?? Jövő ilyenkorra hányadik oltást fogják kötelezni? :/" Sajnos én is ezen gondolkoztam most el, nem értek már semmit, egyre jobban csak a politika jön szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!