Megfázás, nátha megelőzése?
Figyelt kérdés
A családban, és a környezetemben is vannak beteg emberek (nem covid, sima nátha).
Egyre többet tüsszögök, dugul el az orrom, és fújom is. Semmiképpen se szeretnék beteg lenni, nagyon fontos most nekem. Ezen a héten megyek először a táncstúdióba, ahova most vettek fel, fél éve várok rá...
Nem szeretnék lebetegedni, és kihagyni egy hetet.
Gyógyszerekre nincs még szükségem, néha orrsprayt használok. De ezenkívül bármi ötletet, ami megelőzi a náthát, szívesen várok:)
2022. jan. 23. 11:26
1/2 anonim válasza:
Így jártam, tüsszögés, orrdugulás és folyás. Rendszeres vitaminok mellett és alig járok emberek közé. Sokat nem tehetsz, nekem 3-4 nap alatt lecsengett.
2/2 anonim válasza:
Ezer mg c vitamin naponta,esetleg d vitamin,gyümölcs,mèz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!