Mi lehet az oka annak hogy a legátoltottabb országokban terjed a legintenzívebben a vírus?
Magyarország nem tartozik a legátoltottabb országok közé
9.750.000 lakosságra vetítve 15.000 napi új fertőzött volt a legmagasabb, ami 0,15%
De itt van Románia, ami a legkevésbé átoltott országok közé tartozik
19.290.000 lakosságra vetítve 19.461 napi új fertőzött volt a legmagasabb, ami 0,1%
Egyesült-Királyság
67.220.000 lakosságra vetítve 179.000 napi új fertőzött volt a legmagasabb, ami 0,26%
Gibraltár
33.691 lakosságra vetítve 173 napi új fertőzött volt a legmagasabb, ami 0,52%
Izrael
9.217.000 lakosságra vetítve 64.000 napi új fertőzött volt a legmagasabb, ami 0,69% !!
Lehet hogy mégis van realitás abban hogy az oltás elősegíti a megfertőződést (ADE)
Vagy ha nem, akkor mégis mi ezekre a számokra a magyarázat???
Én is ezt figyeltem meg és azért lehet mert alkalmazkodik a vírus és így sosem fog véget érni a cirkusz
Az oltás miatt van
Nem kéne szaladni az oltópontra és minden megoldódna,ebben biztos vagyok
"különben megnézhetnénk abból is milyen mutációk kerengenének mostanra"
Azt ugye tudod, hogy három különböző influenzatípus szokott keringeni (A-H1N1, A-H3N2 és B infuenza)? Azokból is minden szezonban egy másik változat? És ezért minden szezonban lecserélik az oltás összetételét? És ha nem találják el jól, akkor abban a szezonban több halott lesz influenza miatt? És mivel a többség nincs oltva, ezért semmi sem akadályozza, hogy jöjjenek az új változatok?
Nem tudom mi lenne, ha mindenki oltva lenne influenza ellen, de a jelenlegi helyzetnél csak jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!