Ha háromszor be vagyok oltva, és a lakótársam pozitív lett, akkor milyen szabályok vonatkoznak rám?
le lehet pontozva idióták, ha nálunk ez volt, akkor az volt.
el kell fogadni
"Nem is valószínű, hogy elkapod."
"3 Pfizerrel vagyok oltva, 3x elkaptam a fertőzést, legutóbb szilgeszterkor. "
Én nem értékeltem a válaszodat, de arra gondolok, hogy aki lepontozta, feltehetőleg az azért tette, mert nem látott logikát abban, amit írtál.
Ha a kérdező három oltás ellenére - amiket nyilván nem a szilveszterkor összeszedett, és azóta gyógyult Covid fertőzése után kapott, hanem előtte - el tudta kapni többször a fertőzést, akkor most miért ne kaphatná el ugyanúgy, és ne lehetne tünetmentes, de fertőző.
December végén így fertőzte meg a két Pfizerrel oltott keresztfiam a három Pfizerrel oltott szüleit, és sajnos ugyanígy sorra fertőzték meg egymást november első három hetében a fejenként két (három különböző típusú) oltáson átesett kollégáim, napi 8 órás kötelező maszkviselet mellett.
14
Én is ezt feltételezném, de a gyakorlatban annyi ellenpéldát láttam rá, hogy most már max. azt gondolom, hogy sokkal kisebb az esélye, de egyáltalán nem kizárt.
Mint ahogyan sajnos az sem lett igaz, hogy 'az oltottakról lepattan a vírus'.
16
"Az oltás nem arról szól, hogy nem adom tovább."
A kérdés pedig nem arról szól, hogy miről szól az oltás.
17.
A 10-re reagáltam, ha már egyszer a kérdező új infót közölt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!