Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Én miért nem kapom el a covidod?

Én miért nem kapom el a covidod?

Figyelt kérdés
Amióta van ez az egész nem kaptam el. (régebben is, most is teszteltetek rendszeresen és semmi).. Nem élek túl egészséges életet, szóval nem hiszem hogy a hiperszuper immunrendszerem miatt. Most is körülöttem mindenki covidos, és barátom akivel egy ágyban alszom, még tőle sem kapom el.Persze nem bánom de Őszintén túl esnék rajta már. Illetve érdekel hogy mi lehet az oka h így elkerül?

2022. jan. 20. 11:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy egyedül, amúgy nem tudom. Én sem kapom el, ami persze nem baj.
2022. jan. 20. 11:30
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Vagy mazlid van, vagy a masik lehetseges ok, hogy tenyleg a genetikan mulik, hogy kire hogy hat a dolog.
2022. jan. 20. 11:35
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy rég elkaptad, csak olyan enyhe tünetekkel megúsztad, hogy fel sem tűnt. Egyébként vannak páran, akiknek olyan az immunrendszere - ha jól emlékszem, valami genetikai dolog van a háttérben - hogy az első expozíció után nagyon hatékonyan tud védekezni. Volt erről valami cikk, abban olvastam (talán a portfolio.hu-n, de ez nem biztos).
2022. jan. 20. 11:35
 4/13 A kérdező kommentje:
Érdekes..Valaki meg hiába tölti az életét védekezéssel(na nem úgy... :D ) akkor is elkapja. Persze tudom, hogy minden emberre más hatással van, de ez akkor is meglepő számomra. Köszönöm a válaszokat!
2022. jan. 20. 12:07
 5/13 anonim ***** válasza:
85%
Én is így vagyok vele. Már ezer lehetőségem lett volna rá, de sosem sikerült. Most meg már nem is érdemes, mert már nem jár érte birkaigazolvány.
2022. jan. 20. 14:03
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Egészen eddig én se kaptam el, már azt hittem immunis vagyok, aztán szilveszterkor egy levegőtlen zsúfolt helyen csak sikerült elkapni, de nagyon enyhe volt a lefolyása. Biztos genetika.
2022. jan. 20. 19:03
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy csomó betegségem van (50 éves elmúltam), de érdekes módon megfázásos tüneteim kb. 10 éve nem voltak. Kicsit túlműködik az immunrendszerem, talán ennek köszönhetem.
2022. jan. 20. 19:21
 8/13 anonim ***** válasza:
57%
Sacc per kábé az emberek 60%-a még nem kapta el. Ami késik, nem múlik.
2022. jan. 20. 22:29
 9/13 anonim ***** válasza:
Én se kaptam el. Kicsit több, mint egy éve a páromról kiderült, hogy covidos. Egy kötelező munkahelyi teszten. Akkoriban igen csak rajta voltunk a baba témán. Tehát ő pozitív volt, nem tudtuk, nem is védekeztünk. Én nem kaptam el. Pár hónap múlva megnézettem magam vérvétellel, soha nem voltam covidos. Még tünetmentesem se. Na ez hogy lehet?
2022. jan. 22. 19:50
 10/13 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy benned is van az a gén, ami miatt nem kapod el. Olvastam valami ilyesmit, csak persze ezt nem verik nagy dobra, mert akkor őket nem kéne beoltatni, azt pedig nem lehet, hisz oltani mindenkit kell..
2022. jan. 23. 07:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!