12# Leginkább azok a (csak magyar) milliók titulálják náthának, akik átestek rajta. Én középsúlyos covidos voltam, volt már ennél sokkal! rosszabb felső légúti megbetegedésem.
Az egyik probléma nem az oltással, hanem a kötelező oltás belengetésével van. Mert azt már nem! A másik probléma, hogy a természetesen védett, és a védőoltással szimulálni próbált állapotot elérő emberek milliói (csak magyar milliók, a Földön mrd) mintha nem lennének, pedig pont rájuk hivatkozva nyomják az oltóanyagot. A megbetegedettek száma miatt lett világjárvány és mégis van az oltott és az oltatlan. Ezeket a milliókat ignorálja az egyébként őket is képviselő Magyar Kormány. He???
Szóval szerintem inkább ez a baj.
Édesapád saját döntésből oltatta be magát, olyan szerekkel amire ő igent mondott. Akár azért, mert azok sokéves kipróbált szerek. Édesapádnak megvolt a választása. Illetve nem gondolom, hogy ugyanazzal a szerrel évente 3X4X oltogatták, illetve, ha elkapta volna ugyanúgy és terjesztette volna a szennyvíztől elkapott betegséget, vajon mikor ütött volna szöget a fejébe, hogy itt valami "bűzlik" és minek is kell nekem a védőoltás ha nem véd? Mert most Rusvai meg Merkely meg Győrfi Pál mondja a tévében? Mondtak ők sokmindent, üres duma a nagy része, épp amit felolvasnak.
Az pedig, hogy az emberek egy része tiltakozik, vagy legalább erősen megfontolja hogy idegen szereket tűvel benyomnak a testébe azt életösztönnek hívjuk, nem "egy része bizalmatlan"-nak.
23
Bizony minden évben kapott oltást ugyanazok ellen a dolgok ellen, tehát ismételni kellett. Valószínűleg nem 100% védelmet adtak azok az oltások sem.
NEM ugyanúgy terjeszti a koronát az oltott. Esetleg terjeszti, de közel se ugyanúgy, mint oltatlanként tenné.
23# ezt mire alapozod, hogy nem ugyanúgy terjeszti az oltott? Mondták? Mert a számok nem ezt mutatják. Ugyanannyi fertőzött van, mint az oltás előtt úgy, hogy van 6+ millió oltott és X millió természetesen védett. Akkor kik terjesztik és kik betegednek meg? Ezen kéne elgondolkozni. Az az 50 fő aki se egyik, se másik csoport? Mert elfogytak már a számok szerint. Miért kellene ilyen eszeveszetten megakadályozni a terjedést? Még az elején, ha lett volna stabil, kiforrott oltóanyag és pár hét alatt leoltják a Föld lakosait, akkor oké. De most, amikor már kb. mindenki átesett rajta akkor mit szeretnénk megakadályozni? Most, amikor enyhe tüneteket okoz a vírus, még annál is enyhébbeket amit emberek ezrei észre se vettek magukon.
Apukád évente kapta az oltást, de nem évente 3X-4X ugyanazt! A legjobb példát hoztad és te nem veszed észre mi a gond a képlettel?
Tehát azért van arra mutató jel, hogy az oltás nem, vagy nem nagyon nyúlt bele a járványba. A szükségesség-arányosság teszten megbukott, ha a megbetegedettek legújabb számait nézzük. Amit meg nyertünk a réven, azt elveszítettük a vámon: az oltás szövődményei és az a rengeteg pénz.
Had oltasson mindenki szabad akaratából, legyen készleten oltóanyag, hogy annyiszor oltasson ahányszor szeretne és lehetősége van rá. Az oltásbizniszben részt vevők (oltóanyag, plasztikkártya, szállítások, "kommunikáció", tehát a járulékos üzletágak is) elégedjenek meg egy picit kevesebb bevétellel és béke lesz. Aki sokat markol, keveset fog ahogy a mondás tartja. De ez nem szorosan tárgya ennek a vitának.
Kicsit nehéz az eredményt összesítve látni, elég lenne csak az oltatlan vagyok/1-vagy többször oltakoztam opció.
Így is az eredmény alapján jelenleg az oltatlanok vannak a szavazók körében többségben.
Ezt nézzétek! A németek megosztottak minket, és hálásak nekünk, szíveket küldenek, csakúgy mint az osztrákok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!