Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mért van az hogy a székletembe...

Mért van az hogy a székletemben ilyen fehér kis kukacfélék vannak?

Figyelt kérdés
Ez mitől van valami fertőzés vagy ez normális ! Ilyen fehér kb. fél cm hosszú és mozognak! Pár napja vettem észre székletürítéskor! El kéne mennem orvoshoz vele! Elég bizar sztem!
2010. szept. 8. 21:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Valamit összeettél.

Nyers hús (tatár beefsteak például), mosatlan gyümölcs, beoltatlan háziállat, bármi lehet.

Nem kell semmi mást csinálnod, mint bemenni az orvoshoz, receptet kérni Vermox tablettára... bemenni a patikába... és venni egy doboz Vermox gyógyszert.

Beveszed egyik nap (székelés után, éjgyomorra), vársz két hetet, és beveszed a másodikat. Ezek után a férgek kiürülnek a szervezetedből.

Hajrá! Egy volt cérnagilisztás.

2010. szept. 8. 21:35
 2/15 anonim ***** válasza:
Azért azt magad is kitalálhatnád, hogy rohadtul nem normális ha paraziták vannak benned. Amúgy elmész dokihoz és kiirtják belőled.
2010. szept. 8. 21:36
 3/15 anonim ***** válasza:

bélféreg

[link]

2010. szept. 8. 21:37
 4/15 anonim ***** válasza:
Tényleg bizarr és tényleg menj minél előbb orvoshoz.
2010. szept. 8. 21:37
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen orvoshoz kell fordulni az majd felírja a féregirtót. Nem kell parázni, nem olyan vészes dolog ez.
2010. szept. 8. 21:40
 6/15 anonim ***** válasza:
Sok mindenkivel előfordult már.Annyira nem vészes.A lényeg,hogy menj orvoshoz hamar,mert baromira megtudnak ám nőni.
2010. szept. 8. 21:43
 7/15 anonim ***** válasza:

Bizarr...lol:D Nem hallottatok még olyanról, hogy "bélféreg"?:D

Ne aggódj, nem vészes. Elmész orvoshoz, megmondod a problémád (vizsgálni sem fog vszínűleg) és ad rá gyógyszert. Szeded pár napig és volt "kukac" nincs "kukac":D

2010. szept. 8. 21:45
 8/15 anonim ***** válasza:

Veszélyesek, ha nem foglalkoznak velük, kifúrhatják ez ember szívének az érfalát. Ismeretterjesztő filmben még olyan is volt, (most a napokban), hogy az agyában azt hitték dagnat és kiderült, hogy a férgek petéi!

Nem vicc!!!!!!!!!

2010. szept. 8. 21:47
 9/15 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor is bizarr... Főleg a Discovery-n hétfő este 21:30-kor látható Csendes szörnyetegek című műsor megnézése után. Előtte én is csak nevettem volna a bélférgen... De amikor közölték, hogy kb. 30 méteres volt a leghosszabb a világon, amit emberből kivettek, azóta másképpen gondolkodok.
2010. szept. 8. 23:28
 10/15 anonim ***** válasza:
ja csak tudjátok a 30 méteres és a fél centis nem ugyanaz... nem csak egyféle féreg létezik ami beléd mehet...
2010. szept. 9. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!