Mért van az hogy a székletemben ilyen fehér kis
kukacfélék vannak?
Figyelt kérdés
Ez mitől van valami fertőzés vagy ez normális ! Ilyen fehér kb. fél cm hosszú és mozognak! Pár napja vettem észre székletürítéskor! El kéne mennem orvoshoz vele! Elég bizar sztem!
Nem kell semmi mást csinálnod, mint bemenni az orvoshoz, receptet kérni Vermox tablettára... bemenni a patikába... és venni egy doboz Vermox gyógyszert.
Beveszed egyik nap (székelés után, éjgyomorra), vársz két hetet, és beveszed a másodikat. Ezek után a férgek kiürülnek a szervezetedből.
Hajrá! Egy volt cérnagilisztás.
2010. szept. 8. 21:35
2/15 anonim válasza:
Azért azt magad is kitalálhatnád, hogy rohadtul nem normális ha paraziták vannak benned. Amúgy elmész dokihoz és kiirtják belőled.
Tényleg bizarr és tényleg menj minél előbb orvoshoz.
2010. szept. 8. 21:37
5/15 anonim válasza:
Igen orvoshoz kell fordulni az majd felírja a féregirtót. Nem kell parázni, nem olyan vészes dolog ez.
2010. szept. 8. 21:40
6/15 anonim válasza:
Sok mindenkivel előfordult már.Annyira nem vészes.A lényeg,hogy menj orvoshoz hamar,mert baromira megtudnak ám nőni.
2010. szept. 8. 21:43
7/15 anonim válasza:
Bizarr...lol:D Nem hallottatok még olyanról, hogy "bélféreg"?:D
Ne aggódj, nem vészes. Elmész orvoshoz, megmondod a problémád (vizsgálni sem fog vszínűleg) és ad rá gyógyszert. Szeded pár napig és volt "kukac" nincs "kukac":D
2010. szept. 8. 21:45
8/15 anonim válasza:
Veszélyesek, ha nem foglalkoznak velük, kifúrhatják ez ember szívének az érfalát. Ismeretterjesztő filmben még olyan is volt, (most a napokban), hogy az agyában azt hitték dagnat és kiderült, hogy a férgek petéi!
Nem vicc!!!!!!!!!
2010. szept. 8. 21:47
9/15 anonim válasza:
Szerintem akkor is bizarr... Főleg a Discovery-n hétfő este 21:30-kor látható Csendes szörnyetegek című műsor megnézése után. Előtte én is csak nevettem volna a bélférgen... De amikor közölték, hogy kb. 30 méteres volt a leghosszabb a világon, amit emberből kivettek, azóta másképpen gondolkodok.
2010. szept. 8. 23:28
10/15 anonim válasza:
ja csak tudjátok a 30 méteres és a fél centis nem ugyanaz... nem csak egyféle féreg létezik ami beléd mehet...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!