Duda Ernő: 3-4 havonta javasolt egy-egy újabb oltást felvenni? na ugye hogy ide jutunk végül?
Ez addig fog menni, míg a great resetet és az agenda21 terveket végre nem hajtják. Mi, laposföldhívők előre megkonteóztuk már ezeket, úgy mint az oltasi igazolás, a folyamatos mutánsokat, további, majd rendszeres oltásokat stb.
Amúgy a konteós, laposföldhívő idióták, mint pl én is, következetesen OLTÁSI igazolványnak hívjuk a kártyát, nem pedig VÉDETSÉGINEK a kezdetektől fogva. Ez most ugyebár már hivatalosan is az lett. 2025 után lesz érdekes, de addig se lesz sétagalopp. A komolyabb infláció és gazdasági válság még csak most jön szerintem.
Milyen jó is lenne, ha esetleg nem egy elkúrt magyar fordítást linkelnétek be, hanem az eredeti nyilatkozatot, ami teljesen mást mond.
"Repeat booster doses every four months could eventually weaken the immune response"
Tehát nem az immunrendszert, hanem az immunválaszt gyengíti, ami nem ugyanaz.
"Tehát nem az immunrendszert, hanem az immunválaszt gyengíti, ami nem ugyanaz."
A lényeg az, hogy rosszul jársz vele, nem véletlenül van ennyi fertőzött majdnem 70% átoltottság mellett. Engem nem érint, de, ha te hiszel benne, feltétlenül oltasd magad.
Az oltásellenesek egyik leggyakrabban használt szövege az volt, hogy felesleges az oltás, hisz' más koronavírusokkal való fertőződés keresztreaktív t-sejteket termel. Akkor most mi a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!