Tulajdonképpen felesleges és kissé naiv kérdés. Az előírt oltásokat mindenkinek fel kell majd venni, senkinek nem legyenek illúziói. A választások után, némiképp változni fog a retorika, bárki nyerjen is.
2022. jan. 14. 15:01
22/31 anonim válasza:
Áh, biztos nem. Én ezt nem tudom elképzelni.
2022. jan. 14. 15:31
23/31 anonim válasza:
#21 Ettől tartok én is. Aztán majd hozzánk is bejönnek az orosz katonák rendet tenni a tüntetők egy részének lemészárlásával.
2022. jan. 14. 15:35
24/31 anonim válasza:
23. Fejezzétek már be az ostobaságok gyártását, senkit nem fognak lelőni meg direkt az oltásokkal kinyírni. Ezt csak a szánalmas konteós majmok terjesztik, mint pl a mizazánk. Azt hiszitek a szánalmas mizazánk csürhe nem fogja kötelezővé tenni? Most nagy a pofájuk mert nem ők vannak hatalmon. Az oltásellenességet arra használják, hogy a sok ostobát felkarolják és rájuk szavazzanak. Majd ha belekerül tortácska a székbe és rájön, hogy a járvány sajnos nem csak egy kis nátha befejezi ezt. Amúhy meg érdekes: Abortusz=> nem a te tested nem a te döntésed, hüp-hüp gyilkos nők. Oltás, maszk=> az én testem én döntésem, nekem jogaim vannak, mit korlátoznak...képmutató mocskos ostoba f.reg egy párt, de inkább csürhe. Ui: nem vagyok fityeszes.
2022. jan. 14. 15:42
25/31 anonim válasza:
"járvány sajnos nem csak egy kis nátha"
- majd amikor rájössz, hogy a vakcina nem érted van...
2022. jan. 14. 15:50
26/31 anonim válasza:
Nyílván, hogy jó biznisz, de nem fognak hullani az emberek, meg használ...a hormonális fogamzásgátlóknak sokkal nagyobb a kockázata, kellemetlen mellékhatásai és súlyos szövődményei, mellesleg évente nem 1-2 nő halálát okozza. Mégsem cirkuszoltok ellene, sőt vannak pasik, akik még hisztiznek is, ha a csaj nem szedi. Kedvencem, mikor az ilyen herék nagy oltásellenesek. Képmutatás level 1000000000.
2022. jan. 14. 15:56
27/31 anonim válasza:
"Nyílván, hogy jó biznisz, de nem fognak hullani az emberek, meg használ..."
Ja, pár hónapja még a 4. oltás is konteó volt. Nem baj, minden egyes újabb adagnál veszítenek legalább 2 millió hívőt aki nem adatja be az újabb dózist, aztán majd szépen lassan magához tér mindenki.
2022. jan. 14. 16:34
28/31 anonim válasza:
"Ja, pár hónapja még a 4. oltás is konteó volt."
Az Ivermectint is hogy kiröhögtette a magyar média, nyugaton meg használták terápiás szerként.
Már negyedik oltás, aki csak kettőt vett fel nem kap rétest estére. Ilyen ez a covid diktatúra. Felsejlenek bennem a kis naiv kérdések 2021-ből: szerintetek jövőre minden visszaáll a régibe?
:D
Már beindult a daráló, az oltottakat is elkapják. A gyerekeket meg várjuk ki....
2022. jan. 14. 16:53
29/31 anonim válasza:
Amíg a great reset és az agenda21 tervek nem teljesülnek, addig nem lesz megállás. Utána meg már nekünk, egyszerű embereknek mindegy lesz. Ugy olvastam, hogy 2030-ra szeretnék végrehajtani ezeket.
2022. jan. 14. 16:58
30/31 anonim válasza:
"a hormonális fogamzásgátlóknak sokkal nagyobb a kockázata, kellemetlen mellékhatásai és súlyos szövődményei, mellesleg évente nem 1-2 nő halálát okozza. Mégsem cirkuszoltok ellene,"
De ha kötelezővé akarnák tenni minden egyes nőnek, annak is, aki másképp védekezik, akkor már jogosan tiltakoznának ellene. Itt azon van a hangsúly, hogy mindenki maga döntheti el, hogy mit enged be a szervezetébe, hogy vállalja-e a kockázatot. Ugyanez a helyzet az egészségtelen élelmiszeripari termékekkel. Megvan a lehetőséged, hogy ne vedd meg a parizert meg a virslit, senki nem kényszerít rá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!