Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A CBD olaj miatt nem kaphattam...

A CBD olaj miatt nem kaphattam el a covidot?

Figyelt kérdés

[link]

2 évig szinte napi szinten szedtem cbd olajat a covid kezdete előtt, azóta is néha. Oltásom nincs, bár vigyázok, járok olyan helyekre ahol elvileg elkaphatnám, családban is volt covidos, de én mégsem lettem beteg, a covid kezdete óta nem volt semmi bajom.

2022. jan. 12. 22:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Elolvastam a cikket és a tanulmány összefoglalóját, ezek szerint lehetséges.
2022. jan. 13. 08:37
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem is tudom mi az a cbd olaj. Sosem vagyok beteg, nem vagyok beoltva és mégsem kaptam el a kovidot, pedig járok emberek közé. Talán 10 éve voltam beteg, de csak ilyen influenza szerűen, kikúráltam magam azt annyi.

Nem biztos hogy az az olaj védett meg. Én amúgy a c vitaminra esküszöm. Persze nagyobb mennyiségben. 5-6 gramm legalább.

2022. jan. 13. 16:11
 13/14 A kérdező kommentje:
Az igaz hogy van pár dolog még amire gondolok, pl. C-vitamint is szedek rendszeresen legalább 1500, mostanában 2500 mg-t naponta.
2022. jan. 13. 17:42
 14/14 anonim ***** válasza:
Én szintén 0,000%-os THC tartalmú étolajjal főztem a 0,000%-os THC tartalmú CBD olaj helyett és megúsztam a koronavírust, de olyanról is tudok, aki nem használ olajat a főzéshez és ő is túlélte!
2022. jún. 25. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!