Melyik covid oltásnál a legnagyobb az esély a mellékhatásokra?
2 oroszat kaptam, állítólag az a legerősebb, mindkettő után lázas voltam 2-3 napig.
Mint tudjuk, orosz már nincsen, meg elvileg nem is lehet ugyanazt 3.-nak, szóval az lenne a kérdésem, melyik jön az orosz után erősségben? Amelyiktől a legtöbb ember belázasodott.
Azért kérdezem, mert én azon az elven vagyok, hogy ha belázasodok, az annak a jele, hogy dolgozik az immunrendszer, vagyis jó az oltás.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Szerintem egyén függő. Én 2 Astrát kaptam és az elsőnél lázas és levert voltam, a másodiknál semmi. De volt olyan az ismerőseim közül, akinél vagy semmi nem volt, vagy a másodiknál lett lázas az Astra esetén.
A feleségem szintén két oroszt kapott és nem volt lázas egyiknél sem.
Köszönöm, akkor mindenkinél más.
Sokak a Pfizertől mindenfélét kapnak, de 3 rokonomnak meg semmi baja tőle.
Szubjektív benyomásom, hogy az astrazeneca okozza a legtöbb ilyen jellegű problémát.
Szerintem nincs egyenes arányosság, hogy mennyire vagy lázas tőle és a védettség mértéke közt.
Egy ismerősömnek a Janssen
után volt napokig 40 fokos láza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!