Mi legyen a mandulámmal? Nagyon nagy.
Tavaly begyulladt a torkom vagy mandulám nem is tudom már.
Összesen 3x elküldtek gyorstesztre + 3x PCR-re 6/6 negatív volt.
Covidosként kezeltek. A háziorvosom rám sem nézett.
Otthon voltam 2x2 hetet. + még nyáron is 1x2 hetet.
Szóval véleményem szerint mandulagyulladásom volt, abból gondolom mert az egyik oldalt bazinagy, a másik oldalt meg semmi.
Ötleteket várok? Aki azt írja, hogy menjek orvoshoz majd Ő megmondja az ne írjon, mert az orvos nem ért hozzá/ nem akar érteni hozzá. Nem akarom elkapni a covidot azt meg főleg nem hogy emiatt megint elkezdjenek tesztelgetni. De most nincs is semmi bajom.
Viszont ha biciklizek, már érzem ahogy jön a hideg levegő hogy elkezd fájni. Futni nem is merek. Pedig a sport fontos része az életemnek.
Most dolgozhatunk home office-ból, de váltásban vagyunk, ha bebiciklizek a munkahelyre már attól belobban.
Bármilyen cikket, írást, videót, tapasztalatot szívesen fogadok, ha ki kell vetetni akkor megyek a kórházba és elintézem magamnak. Olyan orvosban nem bízok aki Covidra hivatkozva nem nézett meg.
Van gégészet is, viszont a döntés az én kezemben van, valahogy hátha meglehet még menteni a mandulát.
29 F
Nálunk nem kell beutaló.
Sokszor voltam torokvizsgálaton.
Jelenleg nem kell beutaló. Próbálj más fül-orr gégészt is megkeresni.
Am jobban vagy azóta?
Azzal nem volt probléma azóta.
Azt mondta a fül-orr gégész hogy látott már ennél csúnyábbat is.
És ha kiveszik attól a torkom ugyanúgy begyulladhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!