Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi legyen a mandulámmal?...

Mi legyen a mandulámmal? Nagyon nagy.

Figyelt kérdés

Tavaly begyulladt a torkom vagy mandulám nem is tudom már.

Összesen 3x elküldtek gyorstesztre + 3x PCR-re 6/6 negatív volt.

Covidosként kezeltek. A háziorvosom rám sem nézett.

Otthon voltam 2x2 hetet. + még nyáron is 1x2 hetet.

Szóval véleményem szerint mandulagyulladásom volt, abból gondolom mert az egyik oldalt bazinagy, a másik oldalt meg semmi.

Ötleteket várok? Aki azt írja, hogy menjek orvoshoz majd Ő megmondja az ne írjon, mert az orvos nem ért hozzá/ nem akar érteni hozzá. Nem akarom elkapni a covidot azt meg főleg nem hogy emiatt megint elkezdjenek tesztelgetni. De most nincs is semmi bajom.

Viszont ha biciklizek, már érzem ahogy jön a hideg levegő hogy elkezd fájni. Futni nem is merek. Pedig a sport fontos része az életemnek.

Most dolgozhatunk home office-ból, de váltásban vagyunk, ha bebiciklizek a munkahelyre már attól belobban.

Bármilyen cikket, írást, videót, tapasztalatot szívesen fogadok, ha ki kell vetetni akkor megyek a kórházba és elintézem magamnak. Olyan orvosban nem bízok aki Covidra hivatkozva nem nézett meg.

Van gégészet is, viszont a döntés az én kezemben van, valahogy hátha meglehet még menteni a mandulát.

29 F

2022. jan. 7. 13:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Fül- orr- gégészhez kell menni az ért hozzá.
2022. jan. 7. 14:04
 2/8 A kérdező kommentje:
Ha megadja a beutalót a körzeti...
2022. jan. 7. 14:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
OFgégészetre menj. Nekem anno non stop fájt a torkom, ha már ittam egy picit hidegebb italt, vagy megfújta a szél a fejem. A manduláim meg nagyon rondák voltak, megnagyobbodottak és fehéresek. Mikor az ofgégész benézett a számba, azt mondta, na ez nem szájba való. Kivették, lekopogom, azóta nem fáj annyit a torkom.
2022. jan. 7. 16:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A gégészetre menj el minél előbb,oda nem kell beutaló csak telefonon időpontot kell kérni.Én is voltam a hét elején a torkom miatt.
2022. jan. 8. 06:03
 5/8 A kérdező kommentje:
Felhívtam őket, de azt mondták kell beutaló.
2022. jan. 8. 12:53
 6/8 anonim ***** válasza:

Nálunk nem kell beutaló.

Sokszor voltam torokvizsgálaton.

2022. jan. 8. 13:06
 7/8 Gábor19... ***** válasza:

Jelenleg nem kell beutaló. Próbálj más fül-orr gégészt is megkeresni.

Am jobban vagy azóta?

2022. ápr. 2. 14:50
 8/8 A kérdező kommentje:

Azzal nem volt probléma azóta.

Azt mondta a fül-orr gégész hogy látott már ennél csúnyábbat is.

És ha kiveszik attól a torkom ugyanúgy begyulladhat.

2022. ápr. 2. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!