Lehet, hogy az 5. hullám a leszaromhullám lesz?
Figyelt kérdés
Viccen kívül úgy látom, hogy már kezd senkit nem érdekelni ez a járvány. Jól van ez így?2022. jan. 4. 18:41
1/10 anonim válasza:
Tulvan targyalva ... mar attol is megijedunk ha aztmondjak ...Huuuuuuuuh !!
3/10 anonim válasza:
Én az összes többit is letojtam magasról!
Csak amíg a hatalom lovagol a témán, addig hiába..
4/10 anonim válasza:
Ne aggódj, jönni fog a rózsaszín Unikornis és az ember keresztezéséből kialakult unicorvid 1.0-ás alfa verzió. Az eddigi leghalálosabb mindmeghalunk mutáns ...
5/10 anonim válasza:
Az 5. hullám már 2016-ban tarolt, leginkább a mozinézők sorai között..
6/10 anonim válasza:
Az elsőt kivéve nálunk mind az volt, ezért állunk úgy, ahogy.
7/10 anonim válasza:
6-os, miért, hogy állunk? Tapasztaltál valami fennakadást? Nem tudom, csak kérdezem😂.
Nem járt a vonat, nem nyitot ki a bolt? Ja, te hallottad, hogy sz@rul állunk, ühüm.
8/10 anonim válasza:
#4. Kifelejtetted a post unicorvid fantázia betegséget a sorból. xD
9/10 anonim válasza:
Nem post unicornis inkább?
De tényleg, ha vége lesz esetleg az omikron miatt, mi lesz a sok vírusrettegővel? Honnan lesz meg a betevőjük?
10/10 anonim válasza:
Majd lesz helyette más ami miatt gyűlölködhetnek és kelthetik a pánikot. A hipochondereknek meg előtte is volt mitől rettegni, ezután is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!