Mit szólsz az új ragályhoz, a "fluronához" (influenza és korona együtt)?
2022. jan. 2. 17:49
21/28 anonim válasza:
20-as
Árnyalja a képet, hogy ez 1 hónap után jutott valakinek eszébe, plusz, hogy egy oltással a karjában is - stílszerűen - oltogatta azokat, akik oltatni akartak. Valami bűzlik.
22/28 anonim válasza:
Már várom azt a pillanatot amikor a stupidvid ellen kezdenek oltani.
23/28 anonim válasza:
Kamu... ezis furcsa egy betegség ilyen gyorsan ennyifelé mutálódik.
24/28 anonim válasza:
Úristen, most már tényleg mind meghalunk! Szegény izraeli nőnek is enyhe tünetei lettek tőle! Most mi lesz velünk? :D
25/28 anonim válasza:
Most azon mi a hihetetlen, hogy két, egymástól teljesen független kórokozóval is meg lehet egyszerre fertőződni?
Én is voltam már egyszerre náthás és herpeszes (mindkettőt vírus okozza). Ez ugyanaz a szitu
27/28 anonim válasza:
Na? Lepontozók, mi ebben a furcsa?
28/28 anonim válasza:
Annyira nem értem magát a betegséget. Gondolom, lehet egyszerre két vírus a szervezetedben, de igazán nem az számít, ami fölül kerekedik, ami leterít? Ha például a koronavírusra nem jön ki tüneted, de mondjuk influenzás vagy, akkor hogyan határozod be, hogy az influenza, és a pozitív covid tesztre mi a fenét mondj? Nem annyira értem a logikát…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!