Mi az oka, hogy oltás nélkül már kétszer elkaptam a covid-ot?
Figyelt kérdés
2021. dec. 31. 19:22
2/16 anonim válasza:
Nem tudom,de ismerős oltva kapta el kétszer.
3/16 anonim válasza:
Remélem, ezt a kérdést rossz viccnek szántad.
4/16 anonim válasza:
nem fogod elhinni, oltással is elkapod.. az oltásnak az a szerepe, hogy ne halj bele
5/16 anonim válasza:
az az oka, hogy az egy fertőző betegség.
6/16 anonim válasza:
7/16 anonim válasza:
Hajlamos vagy rá. Már 3 x oltattak is elkapták.
Ez nem olyan mint a Rubeola elleni,egyszer beoltottak és egész életre megvéd .Ez itt a különbség.
8/16 anonim válasza:
Én is elkaptam 2x oltatlanul, azt hiszem legalábbis. Először 2020 tavaszán volt egy megfázásom COVID-os tünetekkel, de akkor még nem teszteltek. Másodszor pár héttel ezelőtt, ekkor pozitív tesztem is volt. De nem tudom, mi ezzel a gond. Meggyógyultam, most már kártyám is van.
Ha az első tényleg COVID volt, akkor bő másfél évig kitartott a védettségem. Ha az első nem az volt, akkor másfél évig nem sikerült elkapnom, vagy legalábbis lebetegednem tőle.
10/16 anonim válasza:
Pont azért, amiért az influenzát is többször elkaphatod. Mutálódik a vírus, új vírustörzsek ellen nem vagy védett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!