Mitől lehet, hogy fáj-feszít a tüdőm, ha nagy levegőt veszek? Kb.3napja.16/L
Kedves Kérdező!
Vizsgálat nélkül nem túl sokat tudok mondani, mellhártyagyulladásra és tüdőgyulladásra gondoltam leginkább. Menj orvoshoz, ezt labor- és rtg eredmények nélkül nem tudom diagnosztizálni!
Jobbulást!
nekem is fáj. elmentem orvoshoz azt mondta izomgyulladás , elmentem másikhoz azt mondta gyomor probléma tul sok savtól lehet. elmentem tüdőszanatóriumba ott azt mondták valami van a tüdőmön. de nem foglalkozok vele... velem kitart.
három féle gyógyszert irtak fel az utóbbit szedem csak s diklofenac géllel kenem . ha helyrejövök úgy megrészegedek mint az albán szamár:-))))
Agytröszt, hogy lenne tüdőgyulladás? Egyéb tünetekkel is jár, igen észrevehető tünetekkel.
Ha levegőt veszel és úgy érzed nem telt meg a tüdőd, olyan mintha meg akarnál fulladni, akkor ez a légszomj.
Nyugodt állapotban feküdj le a hátadra, és a mellkasodra helyezz egy nedves törölközőt, nem kell hidegnek lennie, de ne legyen meleg. Meglátod, segíteni fog :)
Am meg ez legtöbbször allergia miatt fordul elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!