:) arra nem gondoltatok, hogy előbb-utobb mindenhol kötelező lesz..? Akkor mit csinaltok?
2022. jan. 2. 07:38
23/32 anonim válasza:
19: dehogy csicskulnak, hát nem hallottad, a tag Tanzániába megy inkább. Ott nem kell oltatni, szép a tengerpart és csak kétmillió HIV fertőzöttjük van.
2022. jan. 2. 07:41
24/32 anonim válasza:
A 19-es hozzászólás a tipikus félművelt, buta magyar debil véleménye, aki képtelen két egyszerű gondolatot egymás után tenni, inkább szajkózza a bárgyúságokat, amit a társadalmi státuszához illőnek vél.
2022. jan. 2. 09:44
25/32 anonim válasza:
"Akkor mit csinaltok?" Pl amit az osztrákok? Te, meg a többi debil meg mondjuk kihúzzátok a fejeteket a seggetekből?
2022. jan. 2. 09:46
26/32 anonim válasza:
19 vagyok, mert az biztos a felelős gondolkodás, hogy az oltásban csipp van meg attól MINDMEGHALUUUNK ✌️😂
Amúgy engem nem érdekel, én nem csináltam picsat a számból sem ellenben azzal aki lehulyezi a másikat azért mert az kérte az oltást és utána meg jaj neki is kell mert amúgy kirúgják vagy mert nem mehet el egy koncertre (!! Haha.. ez ám az indok..)
Ha annyira szar meg mérgező meg MINDMEGHALUUUNK… Akkor minek adhatja be aki ezt mondja?
Amúgy igen.. elköltözik valaki aztán ott is kötelező lesz, onnan is elköltözik, aztán ott is kötelező lesz és így tovább. Ugyanúgy ahogy X munkahelyről mész y-ra mert x-nel kötelező lett.. y-nal is az lesz max kesobb. Aztán mi lesz? Hova mennek? Mit csinálnak?
2022. jan. 2. 14:35
27/32 anonim válasza:
Pampognak még egy darabig, aztán kibékülnek vele. Ha a covid marad, akkor olyan lesz oltatlannak lenni, mint mosdatlan csövesnek. Home office-ban lehet majd dolgozni.
2022. jan. 3. 19:38
28/32 anonim válasza:
"elköltözik valaki aztán ott is kötelező lesz, onnan is elköltözik, aztán ott is kötelező lesz és így tovább. Ugyanúgy ahogy X munkahelyről mész y-ra mert x-nel kötelező lett.. y-nal is az lesz max kesobb. Aztán mi lesz? Hova mennek? Mit csinálnak?" Menekülök, amíg tudok, ha sarokba szorítanak, akkor meg megölöm, aki erőszakkal kényszerít.
2022. jan. 3. 19:43
29/32 anonim válasza:
Béla kemény gyerek, megöli az ellenséget és kipukkant egy laza polgárháborút.
Nyugi rambókám, nem lesz semmi baj, tedd le a kenőkést és vedd vissza a pólódat.
2022. jan. 3. 19:53
30/32 anonim válasza:
#27, én boldogan leélem az életem házba zárva, oltatlanul.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!