Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A covid vakcináknak tényleg...

A covid vakcináknak tényleg lehet morgelons betegség mellékhatása?

Figyelt kérdés
Nagyon sok ember szenved, viszket a bőre, és kiütések jelennek meg az oltások után?

#oltások mellékhatásai
2021. dec. 29. 07:12
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Nos a morgellons is tulajdonképen allergiás bőrreakciónak is nevezhető, különössen a kezdetben. De igazad van, hogy a bőr alól fekete vékony szálak bújnak elő, ami viszket, ahogyan egy allergiás bőrreakciónál is.

2021. dec. 30. 14:49
 12/19 A kérdező kommentje:

Keress rá Dr. José Luis vizsgálatára, ami bitchute.com található.

Jól látható, hogy a grafén azok a bizonyos "fekete szálak" amelyek okozzák a morgellons tüneteit, vagy allergiás bőrreakciókat.

Persze a jó kérdés lehetne az ha ez igaz, hogy mivel lehetne segíteni ezeken az embereken? Vannak-e olyan gyógyszerek, melyekkel gyógyíthatóak az oltások következtében fellépő "allergiás bőrreakciók"?

2021. dec. 31. 09:57
 13/19 anonim ***** válasza:
20%

0. lépés:

Nincs grafén az oltásokban.

Aki még az 5G-t is belekeverni, az nem szimplán hülye, hanem pszichiátriai eset.

2021. dec. 31. 11:15
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Neked kiadták a receptet?
2021. dec. 31. 12:21
 15/19 anonim ***** válasza:
26%

Le van írva a betegtájékoztatóban az összetétel. De gondolom az csak kamu lehet, inkább higyjünk az általában pixeles videókon keresztül, az igazságot kiáltó "szakértőknek" ezzel kapcsolatban, akiket csúnya-gonosz módon elnyom minden létező média.

Nagyon egyszerű kérdésem van:

Ha valóban van grafén vagy grafén oxid a vakcinákban, akkor azok miért nem barnás színűek és miért víztiszták / fehéren opálosak egytől egyig?

2021. dec. 31. 12:30
 16/19 anonim ***** válasza:
15 nem tudom. Adott videót sem láttam, de vakcinát sem. Csak számomra hihetetlen, hogy egy vakcina pontos összetételét kiadják, amikor egy pick téliszalámiét nem.
2021. dec. 31. 13:19
 17/19 anonim ***** válasza:
49%

"Csak számomra hihetetlen, hogy egy vakcina pontos összetételét kiadják, amikor egy pick téliszalámiét nem."

XDDDDDDDDD

A pick szalámira is rá van írva, hogy mit tartalmaz, de nyilván nem adnak mellé egy komplett receptúrát is, hogy pontosan hány g van belőle az adott összetevőkből. A gyógyszereknél se teszik ezt.

2021. dec. 31. 13:29
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

“ A pick szalámira is rá van írva, hogy mit tartalmaz, ”

“a pontos definíció: évszázados hagyományon alapuló, sertéshús és sertésszalonna felhasználásával, titkos fűszerezéssel, bélbe töltve, hideg füstöléssel, szárításos érleléssel készült, nemespenész-bevonatú termék.”

(Forrás: [link] )

Hivatalosabb forrás:

Sertéshús, Sertésszalonna, Étkezési só, Fűszerek, Cukor, Tartósítószer (nátrium-nitrit), 100 g késztermék előállításához 159 g sertéshúst használtak fel.

[link]

Szóval “fűszerek”.

Tehát nem tudom, hogy van-e bors benne pl.

Ha ilyen pontosan vannak a vakcinán is az összetevők feltűntetve, abba még egy minimális higany is beleférne.

2021. dec. 31. 14:48
 19/19 anonim válasza:
100%

Én a 2.oltás óta folyamatosan beteg vagyok minden héten más és most jó 3 hete pont a viszketés/égés kiütés nélkül jött elő

Nekem ez van ,mégis azt mondom ,hogy ember függő, oltás függő

2022. jan. 3. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!