A covid vakcináknak tényleg lehet morgelons betegség mellékhatása?
Nos a morgellons is tulajdonképen allergiás bőrreakciónak is nevezhető, különössen a kezdetben. De igazad van, hogy a bőr alól fekete vékony szálak bújnak elő, ami viszket, ahogyan egy allergiás bőrreakciónál is.
Keress rá Dr. José Luis vizsgálatára, ami bitchute.com található.
Jól látható, hogy a grafén azok a bizonyos "fekete szálak" amelyek okozzák a morgellons tüneteit, vagy allergiás bőrreakciókat.
Persze a jó kérdés lehetne az ha ez igaz, hogy mivel lehetne segíteni ezeken az embereken? Vannak-e olyan gyógyszerek, melyekkel gyógyíthatóak az oltások következtében fellépő "allergiás bőrreakciók"?
0. lépés:
Nincs grafén az oltásokban.
Aki még az 5G-t is belekeverni, az nem szimplán hülye, hanem pszichiátriai eset.
Le van írva a betegtájékoztatóban az összetétel. De gondolom az csak kamu lehet, inkább higyjünk az általában pixeles videókon keresztül, az igazságot kiáltó "szakértőknek" ezzel kapcsolatban, akiket csúnya-gonosz módon elnyom minden létező média.
Nagyon egyszerű kérdésem van:
Ha valóban van grafén vagy grafén oxid a vakcinákban, akkor azok miért nem barnás színűek és miért víztiszták / fehéren opálosak egytől egyig?
"Csak számomra hihetetlen, hogy egy vakcina pontos összetételét kiadják, amikor egy pick téliszalámiét nem."
XDDDDDDDDD
A pick szalámira is rá van írva, hogy mit tartalmaz, de nyilván nem adnak mellé egy komplett receptúrát is, hogy pontosan hány g van belőle az adott összetevőkből. A gyógyszereknél se teszik ezt.
“ A pick szalámira is rá van írva, hogy mit tartalmaz, ”
“a pontos definíció: évszázados hagyományon alapuló, sertéshús és sertésszalonna felhasználásával, titkos fűszerezéssel, bélbe töltve, hideg füstöléssel, szárításos érleléssel készült, nemespenész-bevonatú termék.”
(Forrás: [link] )
Hivatalosabb forrás:
Sertéshús, Sertésszalonna, Étkezési só, Fűszerek, Cukor, Tartósítószer (nátrium-nitrit), 100 g késztermék előállításához 159 g sertéshúst használtak fel.
Szóval “fűszerek”.
Tehát nem tudom, hogy van-e bors benne pl.
Ha ilyen pontosan vannak a vakcinán is az összetevők feltűntetve, abba még egy minimális higany is beleférne.
Én a 2.oltás óta folyamatosan beteg vagyok minden héten más és most jó 3 hete pont a viszketés/égés kiütés nélkül jött elő
Nekem ez van ,mégis azt mondom ,hogy ember függő, oltás függő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!