Szemölcsre mi a legjobb?
Figyelt kérdés
Kérlek ne írjátok, hogy menjek bőrgyógyászhoz, mert nem tudok erre most 30.000Ftot szánni.
Szemölcs van a lábujjamon, két hete vérelhulló fecskefű kivonatot használok de nem látom
hatásosnak… nagyon megkeményedett de ennyi.
Valakinek bevált valami?
2021. dec. 25. 01:08
3/10 anonim válasza:
Fehér macska szarával kend be,nem vicc.
4/10 anonim válasza:
Az acetocaustin tényleg jó lehet, csak tartsd be pontosan a használati útmutatót, vagyis vegyél hozzá cinkes pasztát és kend be a szemölcs környékét, mert teljesen fel tudja marni az ép bőrt.
6/10 anonim válasza:
Feltüzesített szög vagy forró forrasztópáka segítségével szép lassan le lehet "égetni". Nem igazán fáj, mert az érző idegvégződéseket azonnal tönkreteszi a magas hő. Nekem több alkalommal bevált. Vérzés nincs, így a gyógyulás is probléma mentes.
8/10 anonim válasza:
Én nekem semmi nem használt csak lézeres kiégetés kisporoltam rá
Am 20%-os ecettel beáztatott vattával tekerd le szorosan és hagyd rajta és kifeketedik
9/10 A kérdező kommentje:
Eddig kb egy honapig verelhullo fecskefuvel szebb lett de meg mindig ott van, el vagyok keseredve
2022. jan. 14. 21:31
10/10 A kérdező kommentje:
Rávettem magam , elmentem bőrgyógyászhoz. Kb 1 percet ránézett, 25.000Ft felírta azt az oldatot amit az 1-es írt
2022. jan. 25. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!