Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha be fulladok és nehézlégzés...

Ha be fulladok és nehézlégzés van az lehet Covid?

Figyelt kérdés

Háziorvos már csinált két gyorstesztet egy hete negatív mindkettő. PCR is volt surgossegin az is negatív.

Viszont már több hete fulladok, nehezen veszem a levegőt és zsibbad az ajkam meg görcsölnek a nyaki izmaim.

Voltam EKG n jó lett, tüdő röntgen negatív, vérvétel eredményre várok.

Orvos elkuldott pszichiáterhez hogy hyperventillalok és mondtam hogy szorongok is.

Most ezt a nehézlégzést ha a covid teszt negatív lehet hogy rosszak a covid tesztek? Mentálisan rendben vagyik nem értem attól hogy dulladhatok be.

2021. dec. 23. 21:09
 1/9 A kérdező kommentje:

Fulladhatok*

Elnézést a helyesirasert de iszonyúan aggódok, feszült vagyok.

2021. dec. 23. 21:10
 2/9 anonim ***** válasza:
82%

A covid tesztek nem rosszak... Ha a PCR is negatív, akkor nem vagy covidos.

A "mondtam, hogy szorongok is" és a "mentálisan rendben vagyok" ellentmond egymásnak.

2021. dec. 23. 21:11
 3/9 A kérdező kommentje:
24 éves fiú vagyok ha ez fontos 179 cm és 73 kiló. Sokat uszok, futok, kutyát setaltatok napi egy órát. Emellett osafigyelek mit eszek, nem dohányzók alkohol kB heti 3 vagy 4 nap iszok.
2021. dec. 23. 21:12
 4/9 A kérdező kommentje:

2*

Sokat szorongok mert feszült vagyok de nem vagyok őrült ihy értem hogy mentálisan rendben vagyok.

2021. dec. 23. 21:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy mentális problémáid vannak, még nem vagy "őrült"

Amiket leírtál tipikusan a szorongás, pánikroham pszichoszomatikus tünetei.

2021. dec. 23. 21:19
 6/9 A kérdező kommentje:

5*

De akkor a frontin 0,25 amit felirat orvos miért nem jó rá ha szorongás?

Nem lehet hogy ez inkább valami covid szerűseg vagy tudobezegseg?

2021. dec. 23. 21:24
 7/9 anonim ***** válasza:

Átestél teljes kivizsgáláson és több teszted negatív.

Fogadd el, hogy sajnos nem vagy rendben mentálisan és egy pszichológust/pszichiátert keress magadnak. A 0,25-ös Frontin a leggyengébb általános gyógyszer, valószínűleg neked többre és/vagy másra, talán a gyógyszer mellet pszichoterápiára is szükséged van.

2021. dec. 23. 21:29
 8/9 anonim ***** válasza:
6# Miért akarod a covidra fogni? A teszted és az egyéb kivizsgálásaid is negatívak lettek. Amiket leírsz, azok a szorongás tipikus fizikai tünetei. A Frontin viszont hosszútávon függőséget okoz, és nem oldja meg a problémát. Ahhoz pszichoterápia kell.
2021. dec. 24. 11:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Esetleg az is okozhatja, hogy most a téli fűtésszezon alatt nagy a szmog, mert mindennel fűtenek, és arra lehetsz allergiás/asstmás.
2021. dec. 25. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!